• Julius Langbehn Het is vrijwel een publiek geheim geworden dat het intellectuele leven van het Duitse volk zich momenteel in een staat van langzame, en sommigen zeggen snelle, achteruitgang bevindt.
    Origineel: Es ist nachgerade zum öffentlichen Geheimnis geworden, daß das geistige Leben des deutschen Volkes sich gegenwärtig in einem Zustande des langsamen, einige meinen auch des rapiden Verfalls befindet.
    Bron: Rembrandt als Erzieher Leitgedanken. Zeichen des Niedergangs
    - +
     0
Laden...
Julius Langbehn - Het is vrijwel een publiek geheim geworden dat het intellectuele leven van het Duitse volk zich momenteel in een staat van langzame, en sommigen zeggen snelle, achteruitgang bevindt.
Het is vrijwel een publiek geheim geworden dat het intellectuele leven van het Duitse volk zich momenteel in een staat van langzame, en sommigen zeggen snelle, achteruitgang bevindt. van : Julius Langbehn
X
plant-drops black-road forest hills-sunrise lake-forest purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
plant-drops Het is vrijwel een publiek geheim geworden dat het intellectuele leven van het Duitse volk zich momenteel in een staat van langzame, en sommigen zeggen snelle, achteruitgang bevindt.
- Julius Langbehn Citaten.NET