Citaten uit A Pale View of Hills van Kazuo Ishiguro

Citaten 1 t/m 1 van 1.

 • Het geheugen, realiseer ik me, kan een onbetrouwbaar iets zijn; vaak is het sterk gekleurd door de omstandigheden op het moment dat je iets herinnert.
  Origineel: Memory, I realize, can be an unreliable thing; often it is heavily coloured by the circumstances in which one remembers.
  Bron: A Pale View of Hills (1982)
  Kazuo Ishiguro
  - +
  +1
De beste A Pale View of Hills van Kazuo Ishiguro citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Bekijk alle citaten van Kazuo Ishiguro

Trefwoorden in deze citaten:

Over Kazuo Ishiguro

Kazuo Ishiguro - roepnaam Ish of Ishy (Nagasaki, 8 november 1954) is een Japans-Engels auteur.
Hoewel Ishiguro in Japan werd geboren, groeide hij vanaf zijn vijfde op in Guildford. In Engeland haalde hij in 1978 zijn bachelorgraad aan de Universiteit van Kent en twee jaar later een master creatief schrijven aan de University of East Anglia in Norwich.
In 1998 kreeg hij de Chevalier de l'Ordre des arts et des lettres uitgereikt door het Franse Ministerie van Cultuur. In 2017 won hij de Nobelprijs voor Literatuur. De jury loofde met name zijn emotionele kracht. Men kende Ishiguro de prijs toe voor zijn 'krachtige, emotionele romans, waarin hij de afgrond toont die achter ons ingebeeld gevoel van verbondenheid met de wereld schuilgaat.

Bron Wikipedia