• Koningin Elizabeth II Als het leven moeilijk lijkt, dan gaan de moedigen niet op de grond liggen en accepteren ze de nederlaag; in plaats daarvan zijn ze juist nog vastbeslotener te strijden voor een betere toekomst.
    Origineel: When life seems hard, the courageous do not lie down and accept defeat; instead, they are all the more determined to struggle for a better future.
    Bron: Kersttoespraak (2008)
    Koningin Elizabeth II
    Koningin van het Verenigd Koninkrijk, Canada, Australiƫ en Nieuw-Zeeland 1926-
    Koningin Elizabeth II
    - +
     0
Koningin Elizabeth II - Als het leven moeilijk lijkt, dan gaan de moedigen niet op de grond liggen en accepteren ze de nederlaag; in plaats daarvan zijn ze juist nog vastbeslotener te strijden voor een betere toekomst.
Als het leven moeilijk lijkt, dan gaan de moedigen niet op de grond liggen en accepteren ze de nederlaag; in plaats daarvan zijn ze juist nog vastbeslotener te strijden voor een betere toekomst. van: Koningin Elizabeth II
X

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
Als het leven moeilijk lijkt, dan gaan de moedigen niet op de grond liggen en accepteren ze de nederlaag; in plaats daarvan zijn ze juist nog vastbeslotener te strijden voor een betere toekomst.
- Koningin Elizabeth II
Citaten.NET