• Lady Mary Wortley Montagu Ik ben bang dat we weinig meer zijn dan rietjes op het water; we kunnen onszelf voor de gek houden dat we zwemmen, terwijl het de stroom is die ons meevoert.
  Origineel: I am afraid we are little better than straws upon the water; we may flatter ourselves that we swim, when the current carries us along.
  Bron: The Letters of Lady Mary Wortley Montagu Aan James Steuart, 19-07-1759
  Lady Mary Wortley Montagu
  Engels schrijfster 1689-1762
  Lady Mary Wortley Montagu
  - +
  +1
Laden...
Lady Mary Wortley Montagu - Ik ben bang dat we weinig meer zijn dan rietjes op het water; we kunnen onszelf voor de gek houden dat we zwemmen, terwijl het de stroom is die ons meevoert.
Ik ben bang dat we weinig meer zijn dan rietjes op het water; we kunnen onszelf voor de gek houden dat we zwemmen, terwijl het de stroom is die ons meevoert. van : Lady Mary Wortley Montagu
X
z-love-zwanen black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-zwanen Ik ben bang dat we weinig meer zijn dan rietjes op het water; we kunnen onszelf voor de gek houden dat we zwemmen, terwijl het de stroom is die ons meevoert.
- Lady Mary Wortley Montagu Citaten.NET