• Maarten van Rossem Nimmer in de menselijke geschiedenis zijn er landen geweest die zo veilig, rijk en aangenaam waren, maar de burgers van die rijke westerse landen zien de lol er niet van in.
    Maarten van Rossem
    Nederlands historicus 1943-
    Maarten van Rossem
    - +
    +10
Maarten van Rossem - Nimmer in de menselijke geschiedenis zijn er landen geweest die zo veilig, rijk en aangenaam waren, maar de burgers van die rijke westerse landen zien de lol er niet van in.
Nimmer in de menselijke geschiedenis zijn er landen geweest die zo veilig, rijk en aangenaam waren, maar de burgers van die rijke westerse landen zien de lol er niet van in. van : Maarten van Rossem
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Nimmer in de menselijke geschiedenis zijn er landen geweest die zo veilig, rijk en aangenaam waren, maar de burgers van die rijke westerse landen zien de lol er niet van in.
- Maarten van Rossem Citaten.NET