• Malcolm X Het heeft zo lang geduurd om de dove, stomme en blinde zwarte mannen in de wildernis van Noord-Amerika wakker te maken en te laten begrijpen wie ze zijn.
  Origineel: It has taken us that long to get the deaf, dumb, and blind black men in the wilderness of North America to wake up and understand who they are.
  Malcolm X
  Amerikaans activist en mensenrechtenverdediger 1925-1965
  Malcolm X
  - +
   0
Laden...
Malcolm X - Het heeft zo lang geduurd om de dove, stomme en blinde zwarte mannen in de wildernis van Noord-Amerika wakker te maken en te laten begrijpen wie ze zijn.
Het heeft zo lang geduurd om de dove, stomme en blinde zwarte mannen in de wildernis van Noord-Amerika wakker te maken en te laten begrijpen wie ze zijn. van : Malcolm X
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest Het heeft zo lang geduurd om de dove, stomme en blinde zwarte mannen in de wildernis van Noord-Amerika wakker te maken en te laten begrijpen wie ze zijn.
- Malcolm X Citaten.NET