• Marie von Ebner-Eschenbach De grote ogenblikken, in goede en in slechte zin, zijn die, waarin wij gedaan hebben, waartoe wij ons niet in staat hadden geacht.
    Origineel: Die großen Augenblicke im guten wie im bösen Sinne sind die, in denen wir getan haben, was wir uns nie zugetraut hätten.
    Bron: Aphorismen (1911)
    Marie von Ebner-Eschenbach
    Oostenrijks schrijfster 1830-1916
    - +
    +1
Laden...
Marie von Ebner-Eschenbach - De grote ogenblikken, in goede en in slechte zin, zijn die, waarin wij gedaan hebben, waartoe wij ons niet in staat hadden geacht.
De grote ogenblikken, in goede en in slechte zin, zijn die, waarin wij gedaan hebben, waartoe wij ons niet in staat hadden geacht. van : Marie von Ebner-Eschenbach
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest De grote ogenblikken, in goede en in slechte zin, zijn die, waarin wij gedaan hebben, waartoe wij ons niet in staat hadden geacht.
- Marie von Ebner-Eschenbach Citaten.NET