• Marie von Ebner-Eschenbach Het hangt allemaal af van de omgeving. De zon in de heldere ruimte van de hemel heeft een veel lagere dunk van zichzelf dan de kaars die in de kelder brandt.
    Origineel: Es kommt alles auf die Umgebung an. Die Sonne im lichten Himmelsraume hat eine viel geringere Meinung von sich als die Unschlittkerze, die im Keller brennt.
    Bron: Aphorismen (1880)
    Marie von Ebner-Eschenbach
    Oostenrijks schrijfster 1830-1916
    - +
     0
Laden...
Marie von Ebner-Eschenbach - Het hangt allemaal af van de omgeving. De zon in de heldere ruimte van de hemel heeft een veel lagere dunk van zichzelf dan de kaars die in de kelder brandt.
Het hangt allemaal af van de omgeving. De zon in de heldere ruimte van de hemel heeft een veel lagere dunk van zichzelf dan de kaars die in de kelder brandt. van : Marie von Ebner-Eschenbach
X
straat-stad black-road forest hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds sky-stars sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
straat-stad Het hangt allemaal af van de omgeving. De zon in de heldere ruimte van de hemel heeft een veel lagere dunk van zichzelf dan de kaars die in de kelder brandt.
- Marie von Ebner-Eschenbach Citaten.NET