• Marie von Ebner-Eschenbach Er zijn vrouwen die van hun mannen houden met een liefde die even blind, hartstochtelijk en raadselachtig is als nonnen van hun klooster houden.
    Origineel: Es gibt Frauen, die ihre Männer mit einer ebenso blinden, schwärmerischen und rätselhaften Liebe lieben, wie Nonnen ihr Kloster.
    Bron: Neue Monatshefte für Dichtkunst und Kritik (1876) Aphorismen
    Marie von Ebner-Eschenbach
    Oostenrijks schrijfster 1830-1916
    - +
     0
Laden...
Marie von Ebner-Eschenbach - Er zijn vrouwen die van hun mannen houden met een liefde die even blind, hartstochtelijk en raadselachtig is als nonnen van hun klooster houden.
Er zijn vrouwen die van hun mannen houden met een liefde die even blind, hartstochtelijk en raadselachtig is als nonnen van hun klooster houden. van : Marie von Ebner-Eschenbach
X
z-love-zwanen black-road forest hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
z-love-zwanen Er zijn vrouwen die van hun mannen houden met een liefde die even blind, hartstochtelijk en raadselachtig is als nonnen van hun klooster houden.
- Marie von Ebner-Eschenbach Citaten.NET