Citaten met bedreigingen

 • Bedreigingen van de vrijheid van meningsuiting, vrijheid van schrijven en handelen, hoewel op zichzelf vaak slechts triviaal, zijn cumulatief in hun effect en leiden, tenzij ze tegengehouden worden, tot een algemeen gebrek aan respect voor de rechten van de burger.
 • We willen vrede, maar vrede kan niet alleen louter afwezigheid van geweld zijn, maar moet de aanwezigheid en de geldigheid van de Grondwet zijn, zonder dwang, afpersing of bedreigingen.

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • George Orwell Bedreigingen van de vrijheid van meningsuiting, vrijheid van schrijven en handelen, hoewel op zichzelf vaak slechts triviaal, zijn cumulatief in hun effect en leiden, tenzij ze tegengehouden worden, tot een algemeen gebrek aan respect voor de rechten van de burger.
  Origineel: Threats to freedom of speech, writing and action, though often trivial in isolation, are cumulative in their effect and, unless checked, lead to a general disrespect for the rights of the citizen.
  Bron: The Socialist Leader 18-09-1948, The Freedom Defence Committee
  George Orwell
  Engels schrijver (ps. van Eric Blair) (1903 - 1950)
  - +
  +4
 • Fernando Savater We willen vrede, maar vrede kan niet alleen louter afwezigheid van geweld zijn, maar moet de aanwezigheid en de geldigheid van de Grondwet zijn, zonder dwang, afpersing of bedreigingen.
  Origineel: Queremos la paz, pero la paz no puede ser nunca mera ausencia de violencia, sino que debe ser presencia y vigencia de la Constitución, sin coacciones, extorsiones ni amenazas.
  Bron: Toespraak, Spaans-Baskenland, 6 december 2006
  Fernando Savater
  Spaans filosoof en auteur (1947 - )
  - +
  +1
 • Betty Shabazz Of ik dreigementen heb gekregen? Ik krijg alleen maar bedreigingen. Ik krijg minstens zes of zeven per dag.
  Origineel: Have I gotten any threats? All I get is threats. I get at least six or seven a day.
  Betty Shabazz
  Amerikaans activiste (1934 - 1997)
  - +
   0
De beste bedreigingen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.