Citaten met belangrijks

 • Op momenten van groot enthousiasme schijnt het me toe dat er nooit op de wereld door niemand zo iets moois en belangrijks gemaakt is.
 • Ja, ik kan natuurlijk met de deur in huis vallen en beginnen met een zin als: 'De telefoon ging'. Wie belt wie? Waarom? Het moet iets belangrijks zijn, anders zou het dossier daar niet mee openen. Spanning! Actie! Maar zo kan het dit keer niet. In tegendeel. Eer hier nu iets tot leven kan ko

Citaten 1 t/m 8 van 8.

 • Francois de la Rochefoucauld De kalmte of onrust van onze gemoedsstemming hangt niet zozeer af van wat er in ons leven aan zeer belangrijks voorvalt, als wel van de gerieflijke of onaangename loop van kleinigheden die dagelijks voorvallen.
  Origineel: Le calme ou l’agitation de notre humeur ne dépend pas tant de ce qui nous arrive de plus considérable dans la vie, que d’un arrangement commode ou désagréable de petites choses qui arrivent tous les jours.
  Bron: Maximes et Réflexions morales #488
  Francois de la Rochefoucauld
  Frans schrijver 1613-1680
  - +
  +4
 • Jan Greshoff Hij die vooruit al weet wat hij gaat neerschrijven, schrijft niets wezenlijks belangrijks meer.
  Jan Greshoff
  Nederlands schrijver en letterkundige 1888-1971
  - +
  +1
 • Dr. Eliza Laurillard Met als ons weten zijn wij nog als de vogel op de telegraafpaal wie zoveel belangrijks voorbijgaat, waar hij niets van begrijpt.
  Bron: Kruiden en bloemen
  Dr. Eliza Laurillard
  Nederlands dichter en predikant 1830-1908
  - +
  +1
 • M. C. Escher Op momenten van groot enthousiasme schijnt het me toe dat er nooit op de wereld door niemand zo iets moois en belangrijks gemaakt is.
  M. C. Escher
  Nederlands kunstenaar 1898-1972
  - +
  +1
 • Michel Tournier Er is iets belangrijks gebeurd in de geschiedenis van het schrijven, dat is het verdwijnen van de typemachine.
  Origineel: Il s'est passé une chose importante dans l'histoire de l'écriture, c'est la disparition de la machine à écrire.
  Bron: Le Figaro 25/06/2015
  Michel Tournier
  Frans schrijver 1924-2016
  - +
   0
 • Friedrich Dürrenmatt Er zijn zoveel mensen die belangrijk doen, zonder dat ze iets belangrijks doen.
  Friedrich Dürrenmatt
  Zwitsers schrijver en schilder 1921-1990
  - +
   0
 • Harry Mulisch Ja, ik kan natuurlijk met de deur in huis vallen en beginnen met een zin als: 'De telefoon ging'. Wie belt wie? Waarom? Het moet iets belangrijks zijn, anders zou het dossier daar niet mee openen. Spanning! Actie! Maar zo kan het dit keer niet. In tegendeel. Eer hier nu iets tot leven kan komen, is het noodzakelijk dat wij beiden ons door inkeer en gebed voorbereiden.
  Bron: De procedure (1998)
  Harry Mulisch
  Nederlands schrijver 1927-2010
  - +
   0
 • Geert Wilders Als ik niet zou worden vrijgesproken, dan hebben denk ik miljoenen mensen in Nederland terecht geen vertrouwen meer in de rechterlijke macht in Nederland. Ik hoop dat dat niet gebeurt, want ik kan die mensen dan niet meer ongelijk geven als ze een bijl zetten aan de wortel van wat toch iets heel belangrijks in Nederland is.”
  Bron: Nieuwsuur donderdag 14 oktober 2010
  Geert Wilders
  Nederlands politicus 1963-
  - +
  -1
De beste belangrijks citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: