Citaten met beoordeeld

 • Ik heb een droom, dat ooit mijn vier kleine kinderen in een land zullen leven waar zij niet beoordeeld zullen worden op hun huidskleur maar op hun karakter.
 • Iedereen moet vrij zijn om de basis van zijn overtuiging te kiezen. Dat geloof mag alleen beoordeeld worden op haar vruchten.
 • De grootheid van een natie kan worden beoordeeld door de manier waarop de dieren worden behandeld.
 • Waar een man uiteindelijk op wordt beoordeeld is niet waar hij staat op momenten van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en controverse.
 • Een samenleving moet worden beoordeeld naar de behandeling van haar minderheden.
 • Een staat moet niet worden beoordeeld naar de wijze waarop de meest aanzienlijke burgers er worden behandeld, maar de minst aanzienlijke.
 • De kwaliteit van een leider kan niet beoordeeld worden door de antwoorden die hij geeft, maar door de vragen die hij stelt.
+4

Citaten 1 t/m 10 van 16.

 • Martin Luther King Ik heb een droom, dat ooit mijn vier kleine kinderen in een land zullen leven waar zij niet beoordeeld zullen worden op hun huidskleur maar op hun karakter.
  Origineel: I have a dream, that one day my four little children will live in a nation where they will not be judged by the colour of their skin but by their character.
  Bron: Toespraak bij de Civil Rights March in Washington 1963
  Martin Luther King
  Amerikaans predikant 1929-1968
  - +
  +102
 • Spinoza Aangezien de denkwijzen van mensen verschillen, zodanig dat sommigen gemakkelijker dan anderen de een of andere vorm van geloof omarmen, want wat de een leidt tot gebed kan de ander tot spotternij leiden, concludeer ik, dat iedereen vrij zou moeten zijn om voor zichzelf de basis van zijn overtuiging te kiezen, en dat geloof alleen zou moeten worden beoordeeld op de vruchten die het voortbrengt.
  Bron: Tractatus Theologico Politicus (1670)
  Spinoza
  Nederlands filosoof 1632-1677
  - +
  +78
 • Spinoza Iedereen moet vrij zijn om de basis van zijn overtuiging te kiezen. Dat geloof mag alleen beoordeeld worden op haar vruchten.
  Bron: Tractatus Theologico Politicus (1670)
  Spinoza
  Nederlands filosoof 1632-1677
  - +
  +38
 • Mahatma Gandhi De grootheid van een natie kan worden beoordeeld door de manier waarop de dieren worden behandeld.
  Origineel: The greatness of a nation can be judged by the way its animals are treated.
  Mahatma Gandhi
  Indiaas politicus 1869-1948
  - +
  +36
 • Martin Luther King Waar een man uiteindelijk op wordt beoordeeld is niet waar hij staat op momenten van comfort en gemak, maar waar hij staat in tijden van uitdaging en controverse.
  Origineel: The ultimate measure of a man is not where he stands in moments of comfort and convenience, but where he stands at times of challenge and controversy.
  Bron: Strength to Love (1963)
  Martin Luther King
  Amerikaans predikant 1929-1968
  - +
  +18
 • Mahatma Gandhi Een samenleving moet worden beoordeeld naar de behandeling van haar minderheden.
  Mahatma Gandhi
  Indiaas politicus 1869-1948
  - +
  +17
 • Nelson Mandela Een staat moet niet worden beoordeeld naar de wijze waarop de meest aanzienlijke burgers er worden behandeld, maar de minst aanzienlijke.
  Nelson Mandela
  Zuid-Afrikaans advocaat, politicus en anti-apartheidsstrijder 1918-2013
  - +
  +6
 • Thomas Sowell Als je altijd hebt geloofd dat iedereen volgens dezelfde regels moet spelen en volgens dezelfde normen moet worden beoordeeld, dan zou je 60 jaar geleden het etiket van een radicaal hebben gekregen, 30 jaar geleden dat van een liberaal en vandaag dat van een racist.
  Origineel: If you have always believed that everyone should play by the same rules and be judged by the same standards, that would have gotten you labeled a radical 60 years ago, a liberal 30 years ago and a racist today.
  Thomas Sowell
  Afro-Amerikaans schrijver en econoom 1930-
  - +
  +3
 • Harry Mulisch Men voelt zich soms een acrobaat, wiens prestaties beoordeeld worden door leden van het plaatselijk reumacentrum.
  Bron: De verteller verteld (1971)
  Harry Mulisch
  Nederlands schrijver 1927-2010
  - +
  +2
 • Simon Sinek De kwaliteit van een leider kan niet beoordeeld worden door de antwoorden die hij geeft, maar door de vragen die hij stelt.
  Origineel: The quality of a leader cannot be judged by the answers he gives, but by the questions he asks.
  Bron: Ask Questions. Voor de volledige tekst zie: www.askmen.com
  Simon Sinek
  Brits auteur en motivationeel spreker 1973-
  - +
   0
De beste beoordeeld citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: