Citaten met bukken

 • Mijn God! De Engelse taal is een vorm van communicatie! Een gesprek is niet een kruisvuur waarbij je schiet en beschoten wordt! Waar je moet bukken voor je leven en je mikt om te doden! Woorden zijn niet alleen bommen en kogels nee, het zijn kleine geschenken met betekenissen!
 • Golf is knikkeren voor jongens die niet willen bukken.

Citaten 1 t/m 4 van 4.

 • Youp van 't Hek Golf is knikkeren voor jongens die niet willen bukken.
  Bron: Licht (2015)
  Youp van 't Hek
  Nederlands cabaretier en columnist (1954 - )
  - +
  +49
 • Philip Roth Mijn God! De Engelse taal is een vorm van communicatie! Een gesprek is niet een kruisvuur waarbij je schiet en beschoten wordt! Waar je moet bukken voor je leven en je mikt om te doden! Woorden zijn niet alleen bommen en kogels nee, het zijn kleine geschenken met betekenissen!
  Origineel: My God! The English language is a form of communication! Conversation isn't just crossfire where you shoot and get shot at! Where you've got to duck for your life and aim to kill! Words aren't only bombs and bullets — no, they're little gifts, containing meanings!
  Bron: Portnoy's Complaint (1969)
  Philip Roth
  Amerikaans schrijver (1933 - 2018)
  - +
  +6
 • Jozsef Eötvös Als iemand mij met drek gooit, beantwoord ik dat niet; want ik zou mij moeten bukken en bevuilen, indien ik gebruik wilde maken van het zelfde wapen.
  Jozsef Eötvös
  Hongaars schrijver en staatsman (1813 - 1871)
  - +
  +1
 • Ffyona Campbell Het kuiken dat het hardst moet worstelen om uit het ei te komen, komt te voorschijn met sterkere spieren dan zijn broertje dat er vrijwel uitgewandeld is. Het is niet wreed naar zo'n worsteling te kijken zonder te helpen; het is wreder om je te bukken en de schaal om de kuiken heen weg te halen. Zijn spiertjes zullen minder sterk zijn, waardoor hij verzwakt begint aan de strijd om in leven te blijven.
  Bron: Te voet de wereld rond (1996) P. 58
  Ffyona Campbell
  Brits lange-afstandsloopster (1967 - )
  - +
  +1
De beste bukken citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.