Citaten met confronteert

 • Wennen aan een eenvoudig en sober voedingspatroon draagt bij tot de gezondheid. Het zorgt ervoor dat een mens opgewassen is tegen de ontberingen waarmee het leven ons onvermijdelijk confronteert en het maakt dat wij stevig in onze schoenen staan wanneer wij na tijden van gebrek op overvloed stuiten.
 • Ik vind martelen erger dan doden. Daarom heb ik grote problemen met een godsdienst die mensen van jongs af aan confronteert met het beeld van een man aan het kruis.

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Epicurus Wennen aan een eenvoudig en sober voedingspatroon draagt bij tot de gezondheid. Het zorgt ervoor dat een mens opgewassen is tegen de ontberingen waarmee het leven ons onvermijdelijk confronteert en het maakt dat wij stevig in onze schoenen staan wanneer wij na tijden van gebrek op overvloed stuiten.
  Epicurus
  Grieks filosoof (341 v. Chr. - 270 v. Chr.)
  - +
  +14
 • Hedy d'Ancona Ik vind martelen erger dan doden. Daarom heb ik grote problemen met een godsdienst die mensen van jongs af aan confronteert met het beeld van een man aan het kruis.
  Hedy d'Ancona
  Nederlands sociologe en politica (1937 - )
  - +
   0
 • Max Beerbohm Prominente mensen zijn meestal moeilijke mensen om mee te praten. Ze zijn niet goed in kletsen en tegelijkertijd confronteert men hen niet graag met hun eigen grote thema's.
  Origineel: Men prominent in life are mostly hard to converse with. They lack small-talk, and at the same time one doesn't like to confront them with their own great themes.
  Bron: Mainly on the Air (1946)
  Max Beerbohm
  Engels schrijver en karikaturist (1872 - 1956)
  - +
   0
De beste confronteert citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.