Citaten met eruit

 • Kwaliteit in een product of dienst is niet wat de leverancier erin stopt. Het is wat de klant eruit haalt en bereid is ervoor te betalen. Een product bezit geen kwaliteit omdat het moeilijk te maken is en veel geld kost, zoals veel producenten typisch geloven. Dit is incompetentie. Klanten betalen a
 • De doeltreffendste manier om een vijand te verslaan bestond eruit niet op zijn beledigingen in te gaan en zijn mond met feiten dicht te metselen.
 • De beklagenswaardigheid van schrijvers bestaat eruit dat ze hun angsten, na ze te hebben overwonnen, opnieuw moeten oproepen om er literatuur van te maken.
 • Ik zaai geen haat, dat doet de Koran. Het is een fascistisch boek. Dit is geen boek dat we hier moeten hebben. Misschien als je al die foute verzen eruit haalt, maar dan blijft er weinig over; dan is de Koran net zo dik als de Donald Duck.
 • Tandarts: 'Uw tanden zijn perfect in orde maar, uw kaak moet eruit.'
 • Op dit moment in de geschiedenis zou de meest radicale, indringende en invloedrijke transformatie eruit bestaan dat iedereen werkelijk zou evolueren tot een volwassen, rationeel, redelijk en verantwoordelijk ego.
 • Design is een grappig woord. Sommigen denken dat design betekent hoe iets eruit ziet. Maar eigenlijk, als je dieper graaft, is het hoe het echt werkt.
 • Hoe ouder de foto, hoe jonger we eruit zien.
+5

Citaten 1 t/m 10 van 50.

 • Peter F. Drucker Kwaliteit in een product of dienst is niet wat de leverancier erin stopt. Het is wat de klant eruit haalt en bereid is ervoor te betalen. Een product bezit geen kwaliteit omdat het moeilijk te maken is en veel geld kost, zoals veel producenten typisch geloven. Dit is incompetentie. Klanten betalen alleen voor wat nuttig is voor hen en hen waarde biedt. Niets anders behelst kwaliteit.
  Peter F. Drucker
  Amerikaans management consultant en auteur 1909-2005
  - +
  +37
 • Johan Anthierens Hoe ouder de foto, hoe jonger we eruit zien.
  Johan Anthierens
  Vlaams journalist, satiricus en schrijver 1937-2000
  - +
  +25
 • Jeroen Brouwers De beklagenswaardigheid van schrijvers bestaat eruit dat ze hun angsten, na ze te hebben overwonnen, opnieuw moeten oproepen om er literatuur van te maken.
  Jeroen Brouwers
  Nederlands schrijver 1940-2022
  - +
  +9
 • Lulu Wang De doeltreffendste manier om een vijand te verslaan bestond eruit niet op zijn beledigingen in te gaan en zijn mond met feiten dicht te metselen.
  Lulu Wang
  Chinees-Nederlands schrijfster 1960-
  - +
  +5
 • Thomas Henry Huxley Men kan de wiskunde vergelijken met een uitstekend werkende molen, in staat om in alle graden van fijnheid te malen; maar wat men eruit krijgt hangt af van wat men erin heeft gedaan.
  Origineel: Mathematics may be compared to a mill of exquisite workmanship, which grinds you stuff of any degree of fineness; but, nevertheless, what you get out depends upon what you put in.
  Bron: Discourses, Biological and Geological essays (1909) Geological Reform
  Thomas Henry Huxley
  Engels bioloog 1825-1895
  - +
  +5
 • Angelus Silesius Wijsheid is een bron: hoe meer men eruit drinkt, hoe meer en krachtiger ze opborrelt.
  Origineel: Die Weisheit ist ein Quell: je mehr man aus ihr trinkt, je mehr und mächtiger sie wieder treibt und springt.
  Bron: Cherubinischer Wandersmann (1657)
  Angelus Silesius
  Duits Katholiek priester en geneesheer 1624-1677
  - +
  +4
 • Steve Jobs Design is een grappig woord. Sommigen denken dat design betekent hoe iets eruit ziet. Maar eigenlijk, als je dieper graaft, is het hoe het echt werkt.
  Origineel: Design is a funny word. Some people think design means how it looks. But of course, if you dig deeper, it's really how it works.
  Steve Jobs
  Amerikaans zakenman, medeoprichter van Apple Inc. 1955-2011
  - +
  +3
 • Orson Welles Ik zeg niet dat wij ons allen horen te misdragen, maar we horen eruit te zien alsof we het zouden kunnen.
  Orson Welles
  Amerikaans filmmaker 1915-1985
  - +
  +3
 • Ausone de Chancel Men komt binnen, men schreeuwt, en dat is het leven; men geeuwt, men stapt eruit, en dat is de dood.
  Origineel: On entre, on crie Et c'est la vie! On baîlle on sort Et c'est la mort.
  Bron: Opgeschreven in een album
  Ausone de Chancel
  Franse schrijver en koloniaal administrateur 1808-1878
  - +
  +3
 • Mignon McLaughlin Weinig vrouwen vinden het belangrijk hoe een man eruit ziet, en dat is maar goed ook.
  Origineel: Few women care what a man looks like, and a good thing too.
  Bron: The Complete Neurotic's Notebook (1981)
  Mignon McLaughlin
  Amerikaans auteur en journalist 1913-1983
  - +
  +3
De beste eruit citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: