Citaten met eventuele

 • Als je zelf ergens woont, zie je eventuele wantoestanden geboren worden en kun je er meteen iets tegen doen. Maar als je er niet woont, hoor je er pas van wanneer ze een grote omvang bereikt hebben en dan valt er niets meer tegen te beginnen.
 • De maatstaf voor de eisen die het leven stelt, is alleen je eigen kracht; je eventuele heldendaad dat je niet gedeserteerd bent.

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Dag Hammarskjöld De maatstaf voor de eisen die het leven stelt, is alleen je eigen kracht; je eventuele heldendaad dat je niet gedeserteerd bent.
  Dag Hammarskjöld
  Zweeds diplomaat en van 1953-1961 VN secretaris-generaal (1905 - 1961)
  - +
  +8
 • Machiavelli Als je zelf ergens woont, zie je eventuele wantoestanden geboren worden en kun je er meteen iets tegen doen. Maar als je er niet woont, hoor je er pas van wanneer ze een grote omvang bereikt hebben en dan valt er niets meer tegen te beginnen.
  Origineel: Perché, standovi, si veggono nascere e' disordini, e presto vi puoi rimediare; non vi stando, s'intendono quando sono grandi e non vi è più remedio.
  Bron: Il Principe III
  Machiavelli
  Florentijns staatsfilosoof (1469 - 1527)
  - +
  +7
 • Paulo Coelho Liefde is het enige dat ons zal redden, onafhankelijk van eventuele fouten die we maken. Liefde is altijd sterker.
  Bron: Aleph
  Paulo Coelho
  Braziliaans schrijver (1947 - )
  - +
  +1
De beste eventuele citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: