Citaten met goedkeuren

 • Ik kan niet goedkeuren dat vorsten over het geweten van hun onderdanen willen heersen en hun de vrijheid van geloof en godsdienst ontnemen.
 • De waarheid is dat de meesten van ons proberen anderen gelukkig te maken, enkel wanneer ze gelukkig kunnen zijn op een manier die wij goedkeuren.
 • De enige oorlog die ik ooit zal goedkeuren is de Trojaanse oorlog. Die werd gevoerd om een vrouw en de mannen wisten dus waarom ze vochten.

Citaten 1 t/m 6 van 6.

 • Willem van Oranje Ik kan niet goedkeuren dat vorsten over het geweten van hun onderdanen willen heersen en hun de vrijheid van geloof en godsdienst ontnemen.
  Willem van Oranje
  Nederlands stadhouder (1533 - 1584)
  - +
  +30
 • William Lyon Phelps De enige oorlog die ik ooit zal goedkeuren is de Trojaanse oorlog. Die werd gevoerd om een vrouw en de mannen wisten dus waarom ze vochten.
  William Lyon Phelps
  Amerikaans schrijver en geleerde (1865 - 1943)
  - +
  +5
 • Vincent van Gogh Ik probeer meer en meer mezelf te zijn, geef er relatief weinig om of mensen het goedkeuren of afkeuren.
  Bron: Een leven in brieven
  Vincent van Gogh
  Nederlands schilder (1853 - 1890)
  - +
  +4
 • Francois de la Rochefoucauld Niets is zozeer in staat om onze eigenliefde te verkleinen als de waarneming, dat wij op één ogenblik afkeuren, wat wij op een andere ogenblik goedkeuren.
  Origineel: Rien ne doit tant diminuer la satisfaction que nous avons de nous-mêmes, que de voir que nous désapprouvons dans un temps ce que nous approuvions dans un autre.
  Bron: Maximes et Réflexions morales #51
  Francois de la Rochefoucauld
  Frans schrijver (1613 - 1680)
  - +
  +2
 • Robert Lynd De waarheid is dat de meesten van ons proberen anderen gelukkig te maken, enkel wanneer ze gelukkig kunnen zijn op een manier die wij goedkeuren.
  Origineel: The truth is, most of us believe in trying to make other people happy, only if they can be happy in ways which we can approve.
  Bron: Life's little oddities
  Robert Lynd
  Amerikaans socioloog (1892 - 1970)
  - +
  +1
 • George Michael Ik zal hier eerlijk zijn, ik hoef echt geen platen te verkopen aan mensen die homofoob zijn. Ik heb niet de goedkeuring nodig van mensen die mij niet goedkeuren.
  Origineel: I have to be honest here, I'm not really interested in selling records to people who are homophobic. I don't need the approval of people who don't approve of me.
  Bron: Interview with Oprah Winfrey (2004)
  George Michael
  Brits popzanger en liedjesschrijver (1963 - 2016)
  - +
   0
De beste goedkeuren citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.