Citaten met ingehaald

 • Probleem met het blindstaren op het verleden is dat we het risico lopen te worden ingehaald door de toekomst.
 • Mijn tweede vrouw is zo snel weggelopen, dat ze de eerste heeft ingehaald.
 • In zekere zin zijn toneelspelers domkoppen. Ook de grootste, ook de beroemdste, lopen weg voor hun middelmatigheid en worden door hun middelmatigheid ingehaald.
 • Het partijprogramma van de Tegenpartij wordt nu vaak vergeleken met dat van Geert Wilders of Rita Verdonck. Toen Jacobse en Van Es dat riepen, leek het absurd. Het is een cliché, maar de realiteit heeft de satire ingehaald. Daar verbaas ik me heel hard over.
+1

Citaten 1 t/m 4 van 4.

 • Lévi Weemoedt Mijn tweede vrouw is zo snel weggelopen, dat ze de eerste heeft ingehaald.
  Lévi Weemoedt
  Nederlands schrijver en dichter (ps. van Isaäck Jacobus van Wijk) (1948 - )
  - +
  +163
 • Wim de Bie Het partijprogramma van de Tegenpartij wordt nu vaak vergeleken met dat van Geert Wilders of Rita Verdonck. Toen Jacobse en Van Es dat riepen, leek het absurd. Het is een cliché, maar de realiteit heeft de satire ingehaald. Daar verbaas ik me heel hard over.
  Bron: Knack.be Interview (2005). Voor de volledige tekst zie www.knack.be
  Wim de Bie
  Nederlandse cabaretier, schrijver en zanger (1939 - 2023)
  - +
  +1
 • Michael Cibenko Probleem met het blindstaren op het verleden is dat we het risico lopen te worden ingehaald door de toekomst.
  Origineel: One problem with gazing too frequently into the past is that we may turn around to find the future has run out on us.
  Michael Cibenko
  Amerikaans auteur
  - +
  +1
 • Thomas Bernhard In zekere zin zijn toneelspelers domkoppen. Ook de grootste, ook de beroemdste, lopen weg voor hun middelmatigheid en worden door hun middelmatigheid ingehaald.
  Origineel: In gewisser Weise sind die Schauspieler Dummköpfe Auch die größten Auch die berühmtesten Laufen ihrer Mittelmäßigkeit davon Und werden von der Mittelmäßigkeit eingeholt
  Bron: Bernhard für Boshafte
  Thomas Bernhard
  Oostenrijks schrijver (1931 - 1989)
  - +
   0
De beste ingehaald citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.