Citaten met instrument

Citaten 1 t/m 10 van 21.

 • Oscar Wilde Alleen de passie is ernstig. Intellect is niet ernstig en is dat nooit geweest. Het is alleen maar een instrument waarmee je kan spelen, dat is alles.
  Oscar Wilde
  Iers schrijver (1854 - 1900)
  - +
  +7
 • Henry Ward Beecher Het lichaam is als een piano, en het geluk is als muziek. Het is noodzakelijk, het instrument in goede staat te houden.
  Henry Ward Beecher
  Amerikaans predikant (1813 - 1887)
  - +
  +7
 • Cornelis Verhoeven Een geweer is een instrument om buiten schot te blijven.
  Cornelis Verhoeven
  Nederlands filosoof, hoogleraar en essayist (1928 - 2001)
  - +
  +5
 • Carlos Santana Het waardevolste bezit dat je kunt hebben: een open hart. Het krachtigste wapen dat je kunt zijn: een instrument van vrede.
  Origineel: The most valuable possession you can own is an open heart. The most powerful weapon you can be is an instrument of peace.
  Bron: toegeschreven
  Carlos Santana
  Mexicaans-Amerikaas gitarist, musicus en oprichter band Santana (1947 - )
  - +
  +5
 • Emilio Castelar y Ripoll De vrijheid is het instrument dat God in de handen van de mens heeft gelegd om zijn lotsbestemming te bereiken.
  Origineel: La libertad es el instrumento que puso Dios en manos del hombre para que realizase su destino.
  Bron: toegeschreven
  Emilio Castelar y Ripoll
  Spaans politicus en president (1832 - 1899)
  - +
  +4
 • Spinoza Avond en morgen zijn op verschillende wijzen gestemd, zij voeren ieder hun eigen muziekinstrument, een instrument dat voor verschillende gemoedsaarde deugt.
  Spinoza
  Nederlands filosoof (1632 - 1677)
  - +
  +2
 • John Ruskin Gevangenisstraf is het laatste en minst effectieve instrument die de wetgever heeft voor het voorkomen van criminaliteit.
  Origineel: Punishment is the last and least effective instrument in the hands of the legislator for the prevention of crime.
  Bron: Notes on the General Principles of Employment for the Destitute and Criminal Classes (1868)
  John Ruskin
  Engels recensent (1819 - 1900)
  - +
  +2
 • Mao Zedong Tegenover de vijandige klassen is het staatsapparaat een instrument van onderdrukking, en niet van goedheid.
  Mao Zedong
  Chinees politicus (1893 - 1976)
  - +
  +2
 • Yehudi Menuhin De beoefening van yoga induceert een primair gevoel van maat en verhouding. Gereduceerd tot ons eigen lichaam, ons eerste instrument, leren we het te bespelen en er maximale resonantie en harmonie uit te halen.
  Origineel: The practice of yoga induces a primary sense of measure and proportion. Reduced to our own body, our first instrument, we learn to play it, drawing from it maximum resonance and harmony.
  Yehudi Menuhin
  Amerikaans/Brits violist, altviolist en dirigent (1916 - 1999)
  - +
  +1
 • Kurt Vonnegut Geniet van je lichaam, gebruik het op elke manier die je kunt. Wees er niet bang voor, of wat andere mensen ervan vinden, het is het grootste instrument dat je ooit zult bezitten.
  Origineel: Enjoy your body, use it every way you can. Don’t be afraid of it, or what other people think of it, it’s the greatest instrument you’ll ever own.
  Kurt Vonnegut
  Amerikaans schrijver en kunstschilder (1922 - 2007)
  - +
  +1
De beste instrument citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.