Citaten met kapotte

 • De huidige mensheid heeft zich gedistantieerd van zijn geestelijke oorsprong. Zij is te vergelijken met een schip met een muitende bemanning, een ontbrekende kapitein, een lekke romp en een kapotte motor.
 • Ik beschouw de hersenen als een computer die zal stoppen te werken wanneer de componenten falen. Er is geen hemel of hiernamaals voor kapotte computers; dat is een sprookje voor mensen die bang zijn in het donker.

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Pierre Trudeau Met al zijn verlakkerij, gezwoeg en kapotte dromen is het toch een mooie wereld.
  Pierre Trudeau
  Canadees politicus en premier 1919-2000
  - +
  +6
 • Stephen Hawking Ik beschouw de hersenen als een computer die zal stoppen te werken wanneer de componenten falen. Er is geen hemel of hiernamaals voor kapotte computers; dat is een sprookje voor mensen die bang zijn in het donker.
  Origineel: I regard the brain as a computer which will stop working when its components fail. There is no heaven or afterlife for broken down computers; that is a fairy story for people afraid of the dark.
  Bron: The Guardian 15-05-2011, Interview. Voor de volledige tekst zie: www.theguardian.com
  Stephen Hawking
  Brits fysicus en cosmoloog 1942-2018
  - +
  +4
 • Sergey Nikolaevich Lazarev De huidige mensheid heeft zich gedistantieerd van zijn geestelijke oorsprong. Zij is te vergelijken met een schip met een muitende bemanning, een ontbrekende kapitein, een lekke romp en een kapotte motor.
  Bron: Diagnostics Of Karma: System Of The Selfregulating Energy Fields Voorwoord
  Sergey Nikolaevich Lazarev
  Russisch filosoof 1952-
  - +
  +2
De beste kapotte citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: