Citaten met latijns-amerikaanse

Citaten 1 t/m 10 van 69.

 • Albert Einstein Ik geloof in het standaardiseren van auto's. Ik geloof niet in het standaardiseren van mensen. Standaardisatie is een groot gevaar dat de Amerikaanse cultuur bedreigt.
  Origineel: I believe in standardizing automobiles. I do not believe in standardizing human beings. Standardization is a great peril which threatens American culture.
  Bron: The Saturday Evening Post (1929) 26-10-1929 Interview met G.s.Viereck
  Albert Einstein
  Duits - Amerikaans natuurkundige 1879-1955
  - +
  +23
 • Bruce Springsteen Ik heb mijn leven lang besteed aan het beoordelen van de afstand tussen de Amerikaanse realiteit en de Amerikaanse droom.
  Origineel: I have spent my life judging the distance between American reality and the American dream. l
  Bruce Springsteen
  Amerikaans zanger en liedjesschrijver 1949-
  - +
  +23
 • Thomas L. Masson Er zijn zeventig miljoen boeken in de Amerikaanse bibliotheken, maar het boek dat je lezen wilt is altijd net uitgeleend.
  Thomas L. Masson
  Amerikaans schrijver, antropoloog en redacteur 1866-1934
  - +
  +11
 • John F. Kennedy Geen Pax Americana, afgedwongen op de wereld met Amerikaanse oorlogswapens; niet alleen vrede voor Amerikanen, maar vrede voor alle mensen; niet alleen vrede in onze tijd, maar vrede voor altijd.
  Origineel: Not a Pax Americana enforced on the world by American weapons of war, not merely peace for Americans, but peace for all men; not merely peace in our time, but peace for all time.
  Bron: The strategy of peace (1960)
  John F. Kennedy
  Amerikaans politicus en president (35e) 1917-1963
  - +
  +9
 • Noam Chomsky Als de wetten van Neurenberg werden toegepast, dan zou elke naoorlogse Amerikaanse president zijn opgehangen.
  Origineel: If the Nuremberg laws were applied, then every post-war American president would have been hanged.
  Noam Chomsky
  Amerikaans linguist en politiek activist 1928-
  - +
  +8
 • John Irving Geen enkele vorm van onverdraagzaamheid is in Amerika zo opvallend als die typische Amerikaanse onverdraagzaamheid tegenover wie geen succes heeft.
  John Irving
  Amerikaans schrijver 1942-
  - +
  +6
 • Paulo Freire Zoals de Latijns-Amerikaanse boeren denken dat hun lot door God gewild is, zo zien de Europeanen de macht van het establishment, van de technologie, van de economische kernen als onoverwinnelijk, als een soort god.
  Paulo Freire
  Braziliaans onderwijshervormer, pedagoog en andragoog 1921-1997
  - +
  +5
 • Henry Ford De nieuwe Amerikaanse kleine typen auto's zullen de vrouw uit de slavernij van het één-auto gezin bevrijden.
  Henry Ford
  Amerikaans automobielfabrikant 1863-1947
  - +
  +4
 • Karel Jonckheere Ook Amerikaanse boeven houden niet van de elektrische stoel.
  Karel Jonckheere
  Vlaams schrijver en dichter 1906 - 1993
  - +
  +4
 • Gore Vidal Wanneer u de mening beheert, aangezien het Amerikaanse bedrijfsleven de mening in de Verenigde Staten beheerst door de media te bezitten, kunt u de massa bijna alles laten geloven wat u wilt en hen begeleiden zoals u wilt.
  Origineel: When you control opinion, as corporate America controls opinion in the United States by owning the media, you can make the masses believe almost anything you want, and guide them as you please.
  Gore Vidal
  Amerikaans schrijver en criticus 1925-2012
  - +
  +4
De beste latijns-amerikaanse citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: