Citaten met momenteel

 • Je kunt beter theedrinken dan azijnpissen. En ik vind dat er momenteel wel verdomd veel azijn wordt gepist.
 • Het ware huwelijk - die nobele vereniging, waardoor een man en een vrouw samen het ene volmaakte wezen worden - bestaat waarschijnlijk momenteel niet op aarde.
 • Deze paranoïde islam, die de buitenstaanders, de 'ongelovigen' de schuld geven voor alle kwalen van moslimsamenlevingen, en wiens voorgestelde remedie de sluiting is van deze samenlevingen voor de moderniteit, is momenteel de snelstgroeiende versie van de islam in de wereld.

Citaten 1 t/m 7 van 7.

 • C. Timperman De juridische wildgroei binnen onze samenleving is momenteel zo sterk dat het niet verwonderlijk zou zijn dat tweelingen ooit hun moeders aanklagen voor het gemis aan privacy in de moederschoot.
  C. Timperman
  Belgisch aforismenschrijver
  - +
  +15
 • Neale Donald Walsch Deze 21e eeuw zal de eeuw van het ontwaken zijn, van de ontmoeting met de Schepper binnenin. Vele wezens zullen eenheid met God en met de rest van het leven ervaren. Dit zal het begin zijn van een nieuwe gouden tijd van de Nieuwe Mens. Er zijn momenteel in de wereld veel van dat soort leraren en boodschappers. Meesters en zieners die de mensheid deze visie voorhouden en de werktuigen aanbieden waarmee zij die kunnen realiseren.
  Neale Donald Walsch
  Amerikaanse schrijver van spirituele boeken (1943 - )
  - +
  +3
 • Florence Nightingale Het ware huwelijk - die nobele vereniging, waardoor een man en een vrouw samen het ene volmaakte wezen worden - bestaat waarschijnlijk momenteel niet op aarde.
  Origineel: The true marriage — that noble union, by which a man and woman become together the one perfect being — probably does not exist at present upon earth.
  Bron: Cassandra (1860)
  Florence Nightingale
  Brits verpleegkundige en hervormster (1820 - 1910)
  - +
  +2
 • Job Cohen Je kunt beter theedrinken dan azijnpissen. En ik vind dat er momenteel wel verdomd veel azijn wordt gepist.
  Bron: De Telegraaf 28 februari 2016
  Job Cohen
  Nederlands jurist, hoogleraar en politicus (1947 - )
  - +
  +2
 • Gerrit Kouwenaar De experimentele poëzie is de enige levende poëzie, die momenteel existeert, groot of klein. Dit is een feit. De rest is mooi dood of lelijk dood, groot dood of klein dood, maar dood, geschiedenis.
  Bron: Vrij Nederland 26 maart 1955
  Gerrit Kouwenaar
  Nederlands journalist, vertaler, dichter en prozaschrijve (1923 - 2014)
  - +
  +1
 • Wiet van Broeckhoven Automatisch antwoordapparaat. 'De dokter is momenteel afwezig. Een ogenblikje, ik geloof dat hij juist binnenkomt'.
  Wiet van Broeckhoven
  Belgisch radio-presentator en mediapersoonlijkheid (1949 - 2019)
  - +
   0
 • Salman Rushdie Deze paranoïde islam, die de buitenstaanders, de 'ongelovigen' de schuld geven voor alle kwalen van moslimsamenlevingen, en wiens voorgestelde remedie de sluiting is van deze samenlevingen voor de moderniteit, is momenteel de snelstgroeiende versie van de islam in de wereld.
  Origineel: This paranoid Islam, which blames outsider, 'infidels', for all the ills of Muslim societies, and whose proposed remedy is the closing of those societies to the rival project of modernity, is presently the fastest growing version of Islam in the world.
  Bron: New York Times 2-11-2001. Yes, This Is About Islam
  Salman Rushdie
  In Indië geboren, Brits romanschrijver (1947 - )
  - +
  -1
De beste momenteel citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.