Citaten met natuurschoon

 • Onze binding aan de mensenrechten dient absoluut te zijn, onze wetten billijk, ons natuurschoon gespaard; de sterke dient de zwakke niet te verdrukken en menselijke waardigheid moet verhoogd worden.

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Jimmy Carter Onze binding aan de mensenrechten dient absoluut te zijn, onze wetten billijk, ons natuurschoon gespaard; de sterke dient de zwakke niet te verdrukken en menselijke waardigheid moet verhoogd worden.
  Origineel: Our commitment to human rights must be absolute, our laws fair, our natural beauty preserved; the powerful must not persecute the weak and human dignity must be enhanced.
  Jimmy Carter
  Amerikaans staatsman, 39e President 1924-
  - +
  +9
 • C. J. Wijnaendts Francken Het geluk, hetwelk de deugd met zich brengt, is voor de ondeugdzame evenmin te verstaan als het genot van arbeid voor de luiaard, dat van plichtsbetrachting voor de gewetenloze, van barmhartigheid voor de zelfzuchtige, of van natuurschoon voor hem die misdeeld is van natuurgevoel.
  Bron: Sociale Ethiek
  C. J. Wijnaendts Francken
  Nederlands letterkundige en filosoof 1863-1944
  - +
  +1
 • E.W.A. Henssen Voor wie in de toekomst nog van natuurschoon wil genieten, verdient een carrière in de landmacht ernstige overweging.
  E.W.A. Henssen
  Nederlands schrijver 1950-1999
  - +
  +1
De beste natuurschoon citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: