Citaten met ongezonde

 • Kritiek is misschien niet aangenaam, maar het is nodig. Het vervult dezelfde functie als pijn in het menselijk lichaam. Het vraagt aandacht voor de ontwikkeling van een ongezonde toestand.

Citaten 1 t/m 4 van 4.

 • Winston Churchill Kritiek is misschien niet aangenaam, maar het is nodig. Het vervult dezelfde functie als pijn in het menselijk lichaam. Het vraagt aandacht voor de ontwikkeling van een ongezonde toestand.
  Origineel: Criticism may not be agreeable, but it is necessary. It fulfills the same function as pain in the human body; it calls attention to the development of an unhealthy state of things.
  Bron: New Statesman Interview, jan. 1949. Voor de volledige tekst zie www.newstatesman.com
  Winston Churchill
  Engels staatsman en Nobelprijswinnaar literatuur (1953) (1874 - 1965)
  - +
  +20
 • Gaby van den Berghe Gezond verstand is dikwijls slechts de verpakking van ongezonde vooroordelen.
  Gaby van den Berghe
  Nederlands journalist en auteur
  - +
  +5
 • William Gibson Ik ben ervan overtuigd geraakt dat nostalgie een fundamenteel ongezonde modaliteit is. Als je het ziet, is het meestal gehecht aan iets anders dat echt, serieus slecht is. Ik verkeer niet in nostalgie. We worden een wereldwijde cultuur.
  Origineel: I've become convinced that nostalgia is a fundamentally unhealthy modality. When you see it, it's usually attached to something else that's really, seriously bad. I don't traffic in nostalgia. We're becoming a global culture.
  William Gibson
  Amerikaans sciencefictionschrijver (1948 - )
  - +
  +2
 • Sri Sri Ravi Shankar Een gezonde geest houdt er altijd van om anderen te aanbidden, ze te verheffen. Een ongezonde geest houdt ervan om alles naar beneden te halen.
  Origineel: A healthy mind always likes to adore others, elevate them. An unhealthy mind likes to pull everything down.
  Sri Sri Ravi Shankar
  Indiaas yoga goeroe en spiritueel leider
  - +
   0
De beste ongezonde citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.