Citaten met planeet

 • Het gevoel groeit voortdurend in mij, dat ik de eerste was die de groet van de ene planeet naar de andere hoorde.
 • Ik geloof dat we hier op de planeet Aarde zijn om te leven, op te groeien en te doen wat we kunnen om van deze wereld een betere plek te maken voor alle mensen om te genieten van vrijheid.
 • Deze dure onzin over de 'opwarming van de aarde' moet stoppen. Onze planeet is ijskoud, er zijn record lage temperaturen en onze wetenschappers zitten vast in het ijs.
 • Misschien is deze aarde de hel van een andere planeet.
 • Dit is nu onze planeet, gerund door de mensheid voor de mensheid. Voor de rest van de levende wereld blijft er weinig over.
 • Als er een miljard mensen op de planeet zouden leven, zouden we kunnen doen wat we willen. Maar er zijn er bijna zeven miljard. Op deze schaal is het leven zoals we dat nu kennen niet duurzaam.
 • De planeet Aarde is ons gezamenlijke eiland, laten we onze krachten bundelen om het te beschermen.
 • Het is eigenlijk vreemd als je erover nadenkt, dat van alle ontelbare mensen die op deze planeet hebben geleefd, er in de geschiedenis of in legendes niet van één bekend is dat die gestorven is van het lachen.
 • Activisme is de huur die ik betaal voor het leven op deze planeet.
 • De mens is een product van bijna drie miljard jaar evolutie, in wiens persoon het evolutieproces zich eindelijk bewust is geworden van zichzelf en zijn mogelijkheden. Of hij het nu leuk vindt of niet, hij is verantwoordelijk voor de hele verdere evolutie van onze planeet.
+7

Citaten 1 t/m 10 van 34.

 • Max Beerbohm Het is eigenlijk vreemd als je erover nadenkt, dat van alle ontelbare mensen die op deze planeet hebben geleefd, er in de geschiedenis of in legendes niet van één bekend is dat die gestorven is van het lachen.
  Origineel: Strange when you come to think of it, that of all countless folk who have lived on this planet, not one is known in history or in legend as having died of laughter.
  Bron: The Prince of Minor Writers: The Selected Essays of Max Beerbohm (2015) p.119
  Max Beerbohm
  Engels schrijver en karikaturist 1872-1956
  - +
  +52
 • Aldous Huxley Misschien is deze aarde de hel van een andere planeet.
  Origineel: Maybe this world is another planet's Hell.
  Bron: In: Laurence J. Peter - Peter's Quotations: Ideas for Our Time (1979)
  Aldous Huxley
  Engels schrijver 1894-1963
  - +
  +18
 • Fons Jansen Waarom al dat gehannes over geld? Goed beschouwd is deze planeet een draaimolen waar wij gratis en voor niks op mogen meedraaien.
  Fons Jansen
  Nederlands cabaretier 1925-1991
  - +
  +13
 • Aldous Huxley We mogen alleen op deze planeet leven zolang we de hele natuur met mededogen en intelligentie behandelen.
  Origineel: We shall be permitted to live on this planet only for as long as we treat all Nature with compassion and intelligence.
  Bron: Island (1962) p.249
  Aldous Huxley
  Engels schrijver 1894-1963
  - +
  +10
 • Stephen Hawking Ik denk niet dat de mensheid de komende duizend jaar zal overleven, tenzij we ons verspreiden, de ruimte in. Er zijn teveel ongelukken die het leven op een enkele planeet kunnen overkomen. Maar ik ben een optimist. Ik denk dat we naar de sterren zullen gaan.
  Origineel: I don't think the human race will survive the next thousand years, unless we spread into space. There are too many accidents that can befall life on a single planet. But I'm an optimist. We will reach out to the stars.
  Bron: Daily Telegraph 16-10-2001
  Stephen Hawking
  Brits fysicus en cosmoloog 1942-2018
  - +
  +9
 • Carl Sagan Het totale aantal sterren in het Universum is groter dan alle zandkorrels op alle stranden van de planeet Aarde.
  Origineel: The total number of stars in the Universe is larger than all the grains of sand on all the beaches of the planet Earth.
  Bron: Cosmos (1980) 221
  Carl Sagan
  Amerikaans astronoom, astrofysicus en populair-wetenschappelijk schrijver 1934-1996
  - +
  +6
 • Kofi Annan We moeten denken aan de toekomst en de planeet die we achterlaten voor onze kinderen en hun kinderen.
  Origineel: We need to think of the future and the planet we are going to leave to our children and their children.
  Kofi Annan
  Ghanees diplomaat en 7e secretaris-generaal van de VN 1938-2018
  - +
  +6
 • Nicola Tesla Het gevoel groeit voortdurend in mij, dat ik de eerste was die de groet van de ene planeet naar de andere hoorde.
  Origineel: The feeling is constantly growing on me that I had been the first to hear the greeting of one planet to another.
  Nicola Tesla
  Servisch-Amerikaanse uitvinder, elektrotechnicus en natuurkundige 1856-1943
  - +
  +5
 • Alan Cohen Het is niet egoïstisch om gelukkig te zijn. Het is jouw hoogste doel. Je vreugde is de grootste bijdrage die je kunt leveren aan het leven op deze planeet. Een hart in vrede met de eigenaar zegent iedereen die het aanraakt.
  Origineel: It is not selfish to be happy. It is your highest purpose. Your joy is the greatest contribution you can make to life on the planet. A heart at peace with its owner blesses everyone it touches.
  Alan Cohen
  Amerikaans zakenman en auteur 1954-
  - +
  +4
 • Stephen Hawking Wij zijn slechts een geavanceerde apensoort op een kleine planeet die om een heel gemiddelde ster draait. Maar we kunnen het universum begrijpen. Dat maakt ons tot iets heel speciaals.
  Origineel: We are just an advanced breed of monkeys on a minor planet of a very average star. But we can understand the Universe. That makes us something very special.
  Bron: Der Spiegel 17 oktober 1988
  Stephen Hawking
  Brits fysicus en cosmoloog 1942-2018
  - +
  +4
De beste planeet citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: