Citaten met positief

 • Denk positief. Als je in een vijver bent gevallen, tast dan in je zakken of er vis in zit.
 • Mensen denken vaak dat het leven helemaal positief moet zijn met alles erop en eraan. Dat is ook de boodschap van het positieve denken. Maar het leven kent ook afgronden. En als je die onder ogen durft te zien, pas dan heb je echt alles in het leven en pas dan leef je echt.
 • De meesten van ons nemen zo gemakkelijk positieve dogma's, of een positief geloof aan, omdat we zekerheid wensen, we willen ergens bij horen, ons ergens bij aansluiten, ergens op kunnen vertrouwen.
 • Positief denken laat je alles beter doen dan negatief denken.
 • Hoe verder en dieper wij door middel van steeds grotere macht doordringen in de materie, hoe meer de onderlinge verbondenheid van haar delen ons verbijstert. Elk element van de kosmos is positief verweven met alle andere.
 • Het is niet de situatie op zich wat belangrijk is, maar of wij er negatief of positief op reageren.
 • Voor mij is het belangrijkste om goed te blijven spelen, een positief persoon te zijn en hopelijk ook een rolmodel voor kinderen te zijn.
+4

Citaten 1 t/m 10 van 20.

 • Wilhelm Schmid Mensen denken vaak dat het leven helemaal positief moet zijn met alles erop en eraan. Dat is ook de boodschap van het positieve denken. Maar het leven kent ook afgronden. En als je die onder ogen durft te zien, pas dan heb je echt alles in het leven en pas dan leef je echt.
  Wilhelm Schmid
  Duits filosoof (1953 - )
  - +
  +36
 • Krishnamurti De meesten van ons nemen zo gemakkelijk positieve dogma's, of een positief geloof aan, omdat we zekerheid wensen, we willen ergens bij horen, ons ergens bij aansluiten, ergens op kunnen vertrouwen.
  Krishnamurti
  In India geboren spiritueel leraar (1895 - 1986)
  - +
  +20
 • Pierre Teilhard de Chardin Hoe verder en dieper wij door middel van steeds grotere macht doordringen in de materie, hoe meer de onderlinge verbondenheid van haar delen ons verbijstert. Elk element van de kosmos is positief verweven met alle andere.
  Origineel: Plus, par des moyens d’une puissance toujours accrue, nous pénétrons loin et profond dans la Matière, plus l’inter-liaison de ses parties nous confond. Chaque élément du Cosmos est positivement tissé de tous les autres.
  Bron: Le Phénomène humain (1955)
  Pierre Teilhard de Chardin
  Frans christelijk mysticus, auteur (1881 - 1955)
  - +
  +12
 • Darrell Royal Denk positief. Als je in een vijver bent gevallen, tast dan in je zakken of er vis in zit.
  Darrell Royal
  Amerikaans footballspeler en coach (1924 - 2012)
  - +
  +7
 • Zig Ziglar Het is niet de situatie op zich wat belangrijk is, maar of wij er negatief of positief op reageren.
  Origineel: It's not the situation, but whether we react negative or respond positive to the situation that is important.
  Zig Ziglar
  Amerikaans auteur (1926 - 2012)
  - +
  +5
 • Assata Shakur Ik denk dat de beweging tegen de Wereldbank, tegen het globaliseringsproces dat plaatsvindt, zeer positief is. We hebben behoefte aan een globalisering, een globalisering van mensen die zich inzetten voor sociale rechtvaardigheid, aan economische gerechtigheid. We hebben een globalisering nodig van mensen die zich inzetten om deze aarde te redden, om ervoor te zorgen dat het water drinkbaar is, dat de lucht schoon is.
  Origineel: I think that the movement against the World Bank, against the globalization process that is happening, is very positive. We need a globalization, a globalization of people who are committed to social justice, to economic justice. We need a globalization of people who are committed to saving this earth, to making sure that the water is drinkable, that the air is breathable.
  Assata Shakur
  Afro-Amerikaans politiek activiste (1947 - )
  - +
  +5
 • Zig Ziglar Positief denken laat je alles beter doen dan negatief denken.
  Origineel: Positive thinking will let you do everything better than negative thinking will.
  Zig Ziglar
  Amerikaans auteur (1926 - 2012)
  - +
  +5
 • Warren Buffett Als je op mijn leeftijd komt en niemand denkt positief over je, dan maakt het mij niet uit hoe groot je bankrekening is, je leven is een ramp.
  Origineel: If you get to my age in life and nobody thinks well of you, I don't care how big your bank account is, your life is a disaster.
  Warren Buffett
  Amerikaans investeerder en zakenman (1930 - )
  - +
  +4
 • Arnon Grunberg Hoe minder ongelukkige mensen er levend zijn, hoe meer positief nieuws er wordt verspreid door de resterende gelukkige mensen.
  Arnon Grunberg
  Nederlandse schrijver (1971 - )
  - +
  +2
 • Huey Newton Ik verwacht niet dat de blanke media voor een positief beeld van zwarte mannen zal zorgen.
  Origineel: I do not expect the white media to create positive black male images.
  Huey Newton
  Afro-Amerikaans politiek activist (1942 - 1989)
  - +
  +2
De beste positief citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.