Citaten met realiseerde

Citaten 1 t/m 6 van 6.

 • Neil Armstrong Plots realiseerde ik me dat die kleine, mooie blauwe 'erwt' de aarde was. Ik stak mijn duim op, sloot één oog, en mijn duim bedekte de aarde volledig. Ik voelde me niet als een reus; ik voelde me heel, heel klein!
  Neil Armstrong
  Amerikaans astronaut (1930 - 2012)
  - +
  +15
 • Ffyona Campbell Expedities begonnen als ontdekkingsreizen, maar de wereld is al ontdekt. Wat overblijft, is een ontdekking van jezelf, de noodzaak om een reis te maken. Inheemse mensen beschouwen dit als een onderdeel van het leven. Westerse mensen zoeken naar een filosofisch antwoord op het grote Waarom dat aan het menselijke ras en het universum wordt gesteld. Ik heb die vraag ook vaak overpeinsd maar heb er nooit een verbaal antwoord op gevonden. Maar ik heb het wel gevoeld - wanneer ik me realiseerde dat ik deel uitmaakte van iets heel groots en dat daarin een natuurlijke plaats voor mij was weggelegd.
  Bron: Te voet door Afrika (1994) P. 307
  Ffyona Campbell
  Brits lange-afstandsloopster (1967 - )
  - +
  +5
 • Louis de Funès Ik gaf het vissen op, op de dag dat ik me realiseerde dat door het vangen, de vis niet kronkelde van vreugde.
  Origineel: J'ai abandonné la pêche le jour où je me suis aperçu qu'en les attrapant, les poissons ne frétillaient pas de joie.
  Bron: Le Journal du dimanche 29 november 1981
  Louis de Funès
  Frans acteur en komiek (1914 - 1983)
  - +
  +2
 • José Saramago Toen de heer, ook wel bekend als god, zich realiseerde dat adam en eva, hoewel volmaakt in elk uiterlijk aspect, geen enkel woord konden uitbrengen of zelfs maar de meest primitieve geluiden konden maken, moet hij zich nogal boos op zichzelf zijn geworden, want er was niemand anders in het hof van Eden die hij de schuld kon geven van deze ernstige vergissing.
  Origineel: Quando o senhor, também conhecido como deus, se apercebeu de que a adão e eva, perfeitos em tudo o que apresentavam à vista, não lhes saía uma palavra da boca nem emitiam ao menos um simples som primário que fosse, teve de ficar irritado consigo mesmo, uma vez que não havia mais ninguém no jardim do éden a quem pudesse responsabilizar pela gravíssima falta.
  Bron: Cain (2009) p. 9.
  José Saramago
  Portugees schrijver en Nobelprijswinnaar Literatuur (1998) (1922 - 2010)
  - +
  +2
 • Quentin Crisp Tot mijn teleurstelling realiseerde ik me nu, dat alles weten niet alles vergeven is. Het is iedereen verachten.
  Origineel: To my disappointment I now realized that to know all is not to forgive all. It is to despise everybody.
  Bron: The Naked Civil Servant (1968) Ch. 9
  Quentin Crisp
  Brits schrijver en acteur (1908 - 1999)
  - +
  +2
 • F. Scott Fitzgerald Plots realiseerde ze zich dat wat ze betreurde niet het verloren verleden was, maar de verloren toekomst, niet dat wat niet was geweest, maar dat wat nooit zou zijn.
  Origineel: Suddenly she realized that what she was regretting was not the lost past but the lost future, not what had not been but what would never be.
  Bron: The Complete Works of F. Scott Fitzgerald (2015)
  F. Scott Fitzgerald
  Amerikaans schrijver (1896 - 1940)
  - +
   0
De beste realiseerde citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.