Citaten met scherm

 • Wanneer je naar een bloem kijkt, naar de kleur, zonder er een naam aan te geven, zonder voorkeur of afkeur, zonder op wat voor manier ook een scherm tussen jezelf en dat ding dat je als bloem ziet, te schuiven, zonder het woord, zonder gedachte, dan heeft de bloem een uitzonderlijke kleur en schoonh

Citaten 1 t/m 5 van 5.

 • Gaston Durnez In menig huwelijk is er maar één klein lichtpuntje overgebleven: het TV scherm.
  Gaston Durnez
  Vlaams dichter en schrijver 1928-2019
  - +
  +24
 • Krishnamurti Wanneer je naar een bloem kijkt, naar de kleur, zonder er een naam aan te geven, zonder voorkeur of afkeur, zonder op wat voor manier ook een scherm tussen jezelf en dat ding dat je als bloem ziet, te schuiven, zonder het woord, zonder gedachte, dan heeft de bloem een uitzonderlijke kleur en schoonheid.
  Krishnamurti
  In India geboren spiritueel leraar 1895-1986
  - +
  +16
 • Bhartrihari Het vuur kan men weren door water, de zonnegloed door een scherm, een bronstige olifant door een scherpe stuurhaak, een koe en een ezel door een stok, een ziekte door innemen van artsenijen, een vergif door aanwending van verschillende toverspreuken: - te
  Bhartrihari
  Hindu filosoof en dichter 570-651
  - +
  +10
 • Heinrich Nüsse In de avond verzameld zich een zwijgende meerderheid voor het tv-scherm.
  Origineel: Abends versammelt sich eine schweigende Mehrheit auf dem Gemeinplatz vor dem Fernsehschirm.
  Heinrich Nüsse
  Zwitsers aforist 1927-1977
  - +
  +1
 • Stephen Hawking Om dit diagram goed te kunnen laten zien, zou ik echt een vierdimensionaal scherm nodig hebben. Echter, door overheidsbezuinigingen moeten we het doen met een tweedimensionaal scherm.
  Origineel: To show this diagram properly, I would really need a four dimensional screen. However, because of government cuts, we could manage to provide only a two dimensional screen.
  Bron: The Beginning of Time (1996)
  Stephen Hawking
  Brits fysicus en cosmoloog 1942-2018
  - +
   0
De beste scherm citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: