Citaten met schreeuwend

Citaten 1 t/m 2 van 2.

 • Ronald Giphart Ik kwam tot de conclusie dat overspel er is om gepleegd te worden. Ik vermoed dat ik nooit een sul heb gehad die zich uitsluitend aan mijn verering wijdde, en zelf ben ik ook vaak verleid door het fruit van een ander, hoewel ik er wel eerlijk bij moet zeggen dat ik van mijn eigen (theoretisch uitstekend onderbouwde) buitenechtelijk biologieles nooit een blijvende natte plek in mijn pyjamabroek overhield, maar dat ik van het overspel van mijn vriendjes doodverlangend bedroefd kon zijn, zelfs bijna - of beter juíst - als ze me bezwoeren dat het neuken van een vreemde vrouw 'niets voorstelde'. Als het niets voorstelde, vroeg ik me dan altijd hysterisch schreeuwend af, waarom deed je het dan, onmens?!
  Bron: Phileine zegt sorry (1996)
  Ronald Giphart
  Nederlands schrijver (1965 - )
  - +
  +2
 • Vladimir Nabokov De pagina's zijn nog steeds leeg, maar er is een wonderbaarlijk gevoel van de woorden die er zijn, geschreven in onzichtbare inkt en schreeuwend om zichtbaar te worden.
  Origineel: The pages are still blank, but there is a miraculous feeling of the words being there, written in invisible ink and clamoring to become visible.
  Bron: Lectures on Literature (2017) 379
  Vladimir Nabokov
  In Rusland geboren Amerikaans schrijver en dichter (1899 - 1977)
  - +
   0
De beste schreeuwend citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.