Citaten met specifieke

Citaten 1 t/m 6 van 6.

 • Harry Mulisch Iedere schrijver heeft zijn specifieke manier van schrijven. Het zoeken naar die manier heeft onmiddellijk met zijn talent te maken. Hoe origineler de manier, des te origineler is de schrijver.
  Bron: Het sexuele bolwerk (1973)
  Harry Mulisch
  Nederlands schrijver (1927 - 2010)
  - +
  +1
 • E. M. Forster Ik zou willen suggereren dat de enige boeken die ons beïnvloeden die boeken zijn waar we klaar voor zijn, en die iets verder langs het specifieke pad zijn gegaan waarlangs wij zelf kwamen.
  Origineel: I suggest that the only books that influence us are those for which we are ready, and which have gone a little further down our particular path than we have yet gone ourselves.
  Bron: Two Cheers for Democracy (1951) A Book That Influenced Me
  E. M. Forster
  Engels romanschrijver (1879 - 1970)
  - +
  +1
 • Jerome K. Jerome Het is echt iets opmerkelijks, maar ik heb nog nooit een advertentie voor een patentgeneesmiddel gelezen zonder tot de conclusie te komen dat ik lijd aan die specifieke ziekte in zijn meest virulente vorm.
  Origineel: It is a most extraordinary thing, but I never read a patent medicine advertisement without being impelled to the conclusion that I am suffering from the particular disease therein dealt with in its most virulent form.
  Bron: Three Men in a Boat (1889) Ch. 1
  Jerome K. Jerome
  Engels schrijver (1859 - 1927)
  - +
   0
 • Charles III Ik ben mij er bewust van dat ik in deze specifieke positie geboren ben. Ik ben vastbesloten om er het beste van te maken. En om te doen wat ik kan om te helpen. En ik hoop dat ik de dingen een beetje beter achterlaat dan ik ze aantrof.
  Origineel: I find myself born into this particular position. I'm determined to make the most of it. And to do whatever I can to help. And I hope I leave things behind a little bit better than I found them.
  Charles III
   
  - +
   0
 • Louis de Bernières Liefde is een vorm van dementie met zeer specifieke en veelvoorkomende klinische symptomen.
  Origineel: Love is a kind of dementia with very precise and oft-repeated clinical symptoms.
  Bron: Kapitein Corelli's mandoline (1994) 399
  Louis de Bernières
  Brits romanschrijver (1954 - )
  - +
   0
 • Ernst Jünger Wij nationalisten geloven niet in waarheden. Wij geloven niet in algemene moraliteit. Wij geloven niet in een mensheid als een collectieve entiteit met een centraal geweten en een verenigde wet. We geloven eerder in een scherpere toestand van waarheid, recht en moraal door tijd, ruimte en bloed. Wij geloven in de waarde van het specifieke.
  Origineel: Wir Nationalisten glauben an keine Wahrheiten. Wir glauben an keine allgemeine Moral. Wir glauben an keine Menschheit als ein Kollektivwesen mit zentralem Gewissen und einheitlichem Recht. Wir glauben vielmehr an ein schärferes Bedingtsein von Wahrheit, Recht und Moral durch Zeit, Raum und Blut. Wir glauben an den Wert des Besonderen.
  Bron: Das Sonderrecht des Nationalismus
  Ernst Jünger
  Duits schrijver (1895 - 1998)
  - +
   0
De beste specifieke citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.