Citaten met strategische

 • Op politiek gebied zie je dat de mens weinig ten goede verandert. In mijn laatste boek heb ik het in dat verband over de Griekse legeraanvoerder en historicus Thucydides. Als je hem leest zie je allerlei politieke, strategische en militaire overwegingen die heel erg lijken op wat wij nu doen.
 • Controle is de bron van strategische kracht.
 • De twee ergste strategische fouten die men kan maken zijn voortijdig handelen en een kans voorbij laten gaan; om dit te vermijden, behandelt de krijger elke situatie als ware het uniek en vertrouwt nooit op formules, recepten of adviezen van anderen.

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Jan Terlouw Op politiek gebied zie je dat de mens weinig ten goede verandert. In mijn laatste boek heb ik het in dat verband over de Griekse legeraanvoerder en historicus Thucydides. Als je hem leest zie je allerlei politieke, strategische en militaire overwegingen die heel erg lijken op wat wij nu doen.
  Jan Terlouw
  Nederlands natuurkundige, politicus en schrijver 1931-
  - +
  +3
 • Paulo Coelho De twee ergste strategische fouten die men kan maken zijn voortijdig handelen en een kans voorbij laten gaan; om dit te vermijden, behandelt de krijger elke situatie als ware het uniek en vertrouwt nooit op formules, recepten of adviezen van anderen.
  Paulo Coelho
  Braziliaans schrijver 1947-
  - +
  +2
 • Noam Chomsky Controle is de bron van strategische kracht.
  Origineel: Control is the source of strategic power.
  Noam Chomsky
  Amerikaans linguist en politiek activist 1928-
  - +
  +1
De beste strategische citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: