Citaten met tegenkomen

 • En toch telkens weer zullen we je tegenkomen. Zeg nooit het is voorbij. Slechts je lichaam werd van ons weggenomen, niet wie je was en ook niet wat je zei.
 • Het menselijk gedrag wordt niet bepaald door de omstandigheden die de mensen tegenkomen, maar door de beslissingen die zij zelf nemen.
 • Een van de moeilijkste beslissingen die je in je leven zult tegenkomen, is de keuze om weg te lopen of harder te proberen.
 • Wees vriendelijk tegen hen die je tegenkomt als je de ladder van succes beklimt, want je zult ze later tegenkomen als je naar beneden komt.
+1

Citaten 1 t/m 10 van 16.

 • Jimmy Durante Wees vriendelijk tegen hen die je tegenkomt als je de ladder van succes beklimt, want je zult ze later tegenkomen als je naar beneden komt.
  Origineel: Be nice to people on your way up, because you're going to meet them all on your way down.
  Jimmy Durante
  Amerikaans zanger, pianist, cabaretier en acteur (1893 - 1980)
  - +
  +15
 • Ziad K. Abdelnour Een van de moeilijkste beslissingen die je in je leven zult tegenkomen, is de keuze om weg te lopen of harder te proberen.
  Origineel: One of the hardest decisions you'll ever face in life is choosing whether to walk away or try harder.
  Bron: Economic Warfare: Secrets of Wealth Creation in the Age of Welfare Politics
  Ziad K. Abdelnour
  Amerikaans bankier en financier (1960 - )
  - +
  +14
 • Viktor Frankl Het menselijk gedrag wordt niet bepaald door de omstandigheden die de mensen tegenkomen, maar door de beslissingen die zij zelf nemen.
  Origineel: Menschliches Verhalten wird nicht von Bedingungen diktiert, die der Mensch antrifft, sondern von Entscheidungen, die er selber trifft.
  Bron: Über das Leben
  Viktor Frankl
  Oostenrijks psychiater (1905 - 1997)
  - +
  +8
 • Georges Courteline Een ministerie is een plaats waar de laatkomers op de trap mensen tegenkomen die te vroeg naar huis gaan.
  Origineel: Un ministère est l'endroit où ceux qui arrivent en retard croisent dans l'escalier ceux qui partent en avance.
  Bron: toegeschreven
  Georges Courteline
  Frans schrijver (1858 - 1929)
  - +
  +3
 • Onbekend En toch telkens weer zullen we je tegenkomen. Zeg nooit het is voorbij. Slechts je lichaam werd van ons weggenomen, niet wie je was en ook niet wat je zei.
  Onbekend
   
  - +
  +3
 • Maya Angelou Je kunt veel nederlagen tegenkomen, maar je moet niet verslagen worden.
  Origineel: You may encounter many defeats but you must not be defeated.
  Maya Angelou
  Afro-Amerikaans dichter en schrijver (1928 - 2014)
  - +
  +2
 • Jose Ortega y Gasset Er zijn mannen die op de wereld zijn gekomen om maar één vrouw lief te hebben en die haar daarom waarschijnlijk niet zullen tegenkomen.
  Origineel: Hay quien ha venido al mundo para amar a una sola mujer y, consecuentemente, no es probable que tropiece con ella.
  Bron: toegeschreven
  Jose Ortega y Gasset
  Spaans schrijver en filosoof (1883 - 1955)
  - +
  +1
 • Charles Caleb Colton Iets schrijven dat de moeite waard is om gepubliceerd te worden, een eerlijk uitgever tegenkomen die het wil publiceren en er voor zorgen dat verstandige mensen het gaan lezen, dat zijn de drie grote moeilijkheden van een auteur.
  Origineel: To write what is worth publishing, to find honest people to publish it, and get sensible people to read it, are the three great difficulties in being an author.
  Bron: Lacon, Or, Many Things in Few Words (1820)
  Charles Caleb Colton
  Engels schrijver (1777 - 1832)
  - +
  +1
 • David Malouf Ik wist dat de wereld om ons heen alleen oninteressant is wanneer je niet kunt zien wat er echt aan de hand is. De plek waar je vandaan komt, is altijd de meest exotische plek die je ooit zult tegenkomen, omdat het de enige plek is waar je herkent hoeveel geheimen en mysteries er in het leven van mensen zijn.
  Origineel: I knew that the world around you is only uninteresting if you can't see what is really going on. The place you come from is always the most exotic place you'll ever encounter because it is the only place where you recognise how many secrets and mysteries there are in people's lives.
  David Malouf
  Australische schrijver (1934 - )
  - +
  +1
 • Alice Munro People die in wonderen gelooft maakt niet veel ophef als ze er daadwerkelijk een tegenkomen.
  Origineel: People who believe in miracles do not make much fuss when they actually encounter one.
  Alice Munro
  Canadees schrijfster (1931 - )
  - +
  +1
De beste tegenkomen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.