Citaten met teweegbrengen

 • Ik ben boos. We zouden allemaal boos moeten zijn. Boosheid heeft een lange geschiedenis van het teweegbrengen van positieve veranderingen.
 • Nu we ons gerealiseerd hebben, dat wij ons op geen uiterlijk gezag kunnen verlaten bij het teweegbrengen van een totale omwenteling in de structuur van onze eigen psyche staan we voor de onmetelijk veel groter moeilijkheid ons te ontdoen van ons eigen innerlijk gezag, het gezag van onze eigen specia

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Chimamanda Adichie Ik ben boos. We zouden allemaal boos moeten zijn. Boosheid heeft een lange geschiedenis van het teweegbrengen van positieve veranderingen.
  Origineel: I am angry. We should all be angry. Anger has a long history of bringing about positive change.
  Bron: We moeten allemaal feminist zijn (2014)
  Chimamanda Adichie
  Nigeriaans schrijfster en feministe (1977 - )
  - +
  +7
 • Krishnamurti Nu we ons gerealiseerd hebben, dat wij ons op geen uiterlijk gezag kunnen verlaten bij het teweegbrengen van een totale omwenteling in de structuur van onze eigen psyche staan we voor de onmetelijk veel groter moeilijkheid ons te ontdoen van ons eigen innerlijk gezag, het gezag van onze eigen speciale kleine ervaringen en verzamelde meningen, kennis, denkbeelden en idealen.
  Krishnamurti
  In India geboren spiritueel leraar (1895 - 1986)
  - +
  +7
 • Stokely Carmichael Wat een liberaal echt wil, is verandering teweegbrengen die zijn eigen positie op geen enkele manier in gevaar brengt.
  Origineel: What a liberal really wants is to bring about change that will not in any way endanger his position.
  Stokely Carmichael
  Amerikaans activist (1941 - 1998)
  - +
  +1
De beste teweegbrengen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.