Citaten met tillen

 • Dankzij onze verbeelding kunnen we voorbij de dood denken en zijn we meer dan tragische dieren die weten dat ze doodgaan. Onze verbeelding kan ons over het rationele besef dat we doodgaan heen tillen door ons te laten geloven in het onmogelijke.
 • Wanneer een land zich door belastingen tot welvaart wil verheffen, dan is dat als een man die in een emmer staat en zichzelf probeert op te tillen aan het handvat.

Citaten 1 t/m 4 van 4.

 • Stef Bos Dankzij onze verbeelding kunnen we voorbij de dood denken en zijn we meer dan tragische dieren die weten dat ze doodgaan. Onze verbeelding kan ons over het rationele besef dat we doodgaan heen tillen door ons te laten geloven in het onmogelijke.
  Stef Bos
  Nederlandse zanger en acteur (1961 - )
  - +
  +13
 • Winston Churchill Wanneer een land zich door belastingen tot welvaart wil verheffen, dan is dat als een man die in een emmer staat en zichzelf probeert op te tillen aan het handvat.
  Origineel: For a nation to try to tax itself into prosperity is like a man standing in a bucket and trying to lift himself up by the handle.
  Bron: Why I am a Free Trader (1905)
  Winston Churchill
  Engels staatsman en Nobelprijswinnaar literatuur (1953) (1874 - 1965)
  - +
  +4
 • Jan Hendrik Hooyer Er zijn van die onschatbare wezens die ons omhoog tillen en voorwaarts stuwen, eenvoudig door in ons te geloven.
  Jan Hendrik Hooyer
  Nederlands predikant en schrijver (1844 - 1892)
  - +
  +1
 • Max Beerbohm Sommige mensen zijn geboren om zware gewichten te tillen, anderen zijn geboren om met gouden ballen te jongleren.
  Origineel: Some people are born to lift heavy weights, some are born to juggle golden balls.
  Max Beerbohm
  Engels schrijver en karikaturist (1872 - 1956)
  - +
  +1
De beste tillen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.