Citaten met transformatie

 • Transformatie betekent letterlijk voorbij de vorm gaan.
 • Als je zegt, ik ben voor gelijke beloning, dat is een hervorming. Maar als je zegt. Ik ben een feministe, dan is dat een transformatie van de maatschappij.
 • De roep van de dood is ook een roep van liefde. De dood kan zoet zijn als we bevestigend antwoorden, als we hem accepteren als één van de grote eeuwige vormen van leven en transformatie.
 • Op dit moment in de geschiedenis zou de meest radicale, indringende en invloedrijke transformatie eruit bestaan dat iedereen werkelijk zou evolueren tot een volwassen, rationeel, redelijk en verantwoordelijk ego.
 • Eerst komt de gedachte. Daarna komt de organisatie van die gedachte in ideeën en plannen. Tenslotte komt de transformatie van de plannen in de realiteit. Zoals je ziet ligt het begin dus in je verbeelding.
 • Een radicale innerlijke transformatie en het stijgen naar een nieuw bewustzijnsniveau is misschien de enige hoop die we hebben in de huidige wereldwijde crisis die ontstaan is door de dominantie van het Westerse mechanistische paradigma.
+3

Citaten 1 t/m 10 van 10.

 • Napoleon Hill Eerst komt de gedachte. Daarna komt de organisatie van die gedachte in ideeën en plannen. Tenslotte komt de transformatie van de plannen in de realiteit. Zoals je ziet ligt het begin dus in je verbeelding.
  Napoleon Hill
  Amerikaans motivationeel auteur (1883 - 1970)
  - +
  +45
 • Stanislav Grof In het reine komen met de angst voor de dood is bevorderlijk voor genezing, positieve transformatie van de persoonlijkheid en ontwikkeling van het bewustzijn.
  Stanislav Grof
  Tsjechisch psychiater en psychotherapeut (1931 - )
  - +
  +12
 • Hermann Hesse De roep van de dood is ook een roep van liefde. De dood kan zoet zijn als we bevestigend antwoorden, als we hem accepteren als één van de grote eeuwige vormen van leven en transformatie.
  Origineel: Todesruf ist auch Lebensruf. Der Tod wird süß, wenn wir ihn bejahen, wenn wir ihn als eine der großen ewigen Formen des Lebens und der Verwandlung annehmen.
  Bron: toegeschreven
  Hermann Hesse
  Duits-Zwitsers schrijver, dichter en Nobelprijswinnaar literatuur (1946) (1877 - 1962)
  - +
  +4
 • Wayne Dyer Transformatie betekent letterlijk voorbij de vorm gaan.
  Wayne Dyer
  Amerikaans schrijver en psychotherapeut (1940 - 2015)
  - +
  +4
 • Gloria Steinem Als je zegt, ik ben voor gelijke beloning, dat is een hervorming. Maar als je zegt. Ik ben een feministe, dan is dat een transformatie van de maatschappij.
  Origineel: If you say, I'm for equal pay, that's a reform. But if you say. I'm a feminist, that's a transformation of society.
  Gloria Steinem
  Amerikaans feministisch schrijver (1934 - )
  - +
  +2
 • Ken Wilber Op dit moment in de geschiedenis zou de meest radicale, indringende en invloedrijke transformatie eruit bestaan dat iedereen werkelijk zou evolueren tot een volwassen, rationeel, redelijk en verantwoordelijk ego.
  Origineel: In fact, at this point in history, the most radical, pervasive, and earth-shaking transformation would occur simply if everybody truly evolved to a mature, rational, and responsible ego.
  Bron: Up from Eden p. 328
  Ken Wilber
  Amerikaans filosoof (1949 - )
  - +
  +2
 • Stanislav Grof Een radicale innerlijke transformatie en het stijgen naar een nieuw bewustzijnsniveau is misschien de enige hoop die we hebben in de huidige wereldwijde crisis die ontstaan is door de dominantie van het Westerse mechanistische paradigma.
  Stanislav Grof
  Tsjechisch psychiater en psychotherapeut (1931 - )
  - +
  +1
 • Louis Gerstner Reorganisatie komt op mij over als het verschuiven van dozen. Transformatie houdt in dat je de wijze waarop een organisatie denkt, reageert en leidt fundamenteel verandert. Dat gaat veel verder dan alleen het spelen met dozen.
  Louis Gerstner
  Amerikaans zakenman en bestuursvoorzitter IBM ('93-'02) (1942 - )
  - +
  +1
 • William Burroughs Als je me vraagt wat het individu op dit moment in politieke zin kan doen, zou ik moeten zeggen dat hij niet zo veel kan doen. Als ik het over mijzelf heb, ik houd me meer bezig met de transformatie van het individu, wat voor mij veel belangrijker is dan de zogenaamde politieke revolutie.
  Origineel: If you are asking me what the individual can do right now, in a political sense, I'd have to say he can't do all that much. Speaking for myself, I am more concerned with the transformation of the individual, which to me is much more important than the so-called political revolution.
  William Burroughs
  Amerikaans schrijver (1914 - 1997)
  - +
   0
 • Sarah Palin Ik wil echt dat het Congres zijn werk doet, de constitutionele macht die ze hebben, om een keizerlijk presidentschap een halt toe te roepen, om deze fundamentele transformatie van Amerika die ons op dit moment tot een onherkenbare puinhoop van een natie maakt, een halt toe te roepen.
  Origineel: I really want Congress to do its job, the constitutional power that they have, to halt an imperial presidency, to halt this fundamental transformation of America that is making us an unrecognizable mess of a nation at this time.
  Bron: Realclearpolitics.com (2014)
  Sarah Palin
  Amerikaans politica (1964 - 1964)
  - +
   0
De beste transformatie citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.