Citaten met uitgevoerd

 • Literatuur is geen morele schoonheidswedstrijd. De kracht ervan vloeit voort uit het gezag en de brutaliteit waarmee de nabootsing wordt uitgevoerd; het geloof dat het inspireert, telt mee.
 • Dat de laagste van alle mentale activiteiten de rekenkunde is, wordt bewezen door het feit dat het de enige is die door een machine kan worden uitgevoerd.

Citaten 1 t/m 10 van 13.

 • Sören Kierkegaard Veel mensen komen aan hun levenswijsheid als schooljongens, die het antwoord uit hun rekenboekje overschrijven zonder de berekening te hebben uitgevoerd.
  Sören Kierkegaard
  Deens filosoof 1813-1855
  - +
  +54
 • Fleur Adcock Poëzie is een zoektocht naar manieren van communicatie; het moet worden uitgevoerd met openheid, flexibiliteit en een constante bereidheid om te luisteren.
  Origineel: Poetry is a search for ways of communication; it must be conducted with openness, flexibility, and a constant readiness to listen.
  Fleur Adcock
  Nieuw-Zeelands dichteres 1934-
  - +
  +3
 • A. Schopenhauer Dat de laagste van alle mentale activiteiten de rekenkunde is, wordt bewezen door het feit dat het de enige is die door een machine kan worden uitgevoerd.
  Origineel: Daß die niedrigste aller Geistestätigkeiten die arithmetische sei, wird dadurch belegt, daß sie die einzige ist, welche auch durch eine Maschine ausgeführt werden kann.
  Bron: Parerga und Paralipomena (1851) II, 26
  A. Schopenhauer
  Duits filosoof 1788-1860
  - +
  +2
 • George Bernard Shaw Moord op het schavot is de ergste vorm van moord, omdat het daar wordt uitgevoerd met goedkeuring van de samenleving.
  Origineel: Assassination on the scaffold is the worst form of assassination, because there it is invested with the approval of society.
  Bron: Maxims for Revolutionists (1903) Crime and Punishment
  George Bernard Shaw
  Iers-Engels schrijver, criticus en Nobelprijswinnaar literatuur (1925) 1856-1950
  - +
  +2
 • Marie von Ebner-Eschenbach Het meeste hebben we veelal tot stand gebracht in de tijd waar we denken dat we niets uitgevoerd hebben.
  Origineel: Das meiste haben wir gewöhnlich in der Zeit, in der wir meinen, nichts getan zu haben.
  Bron: Aphorismen (1911)
  Marie von Ebner-Eschenbach
  Oostenrijks schrijfster 1830-1916
  - +
  +1
 • Carlos Ghosn Iedere taak die goed is uitgevoerd door iemand die volledig toegewijd is, is altijd een bron van inspiratie.
  Carlos Ghosn
  Braziliaans-Frans-Libanees zakenman, voormalig CEO Renault 1954-
  - +
  +1
 • Philip Roth Literatuur is geen morele schoonheidswedstrijd. De kracht ervan vloeit voort uit het gezag en de brutaliteit waarmee de nabootsing wordt uitgevoerd; het geloof dat het inspireert, telt mee.
  Origineel: Literature isn't a moral beauty contest. Its power arises from the authority and audacity with which the impersonation is pulled off; the belief it inspires is what counts.
  Philip Roth
  Amerikaans schrijver 1933-2018
  - +
  +1
 • Bertrand Russell Negen-tiende van de werkzaamheden van een moderne regering zijn schadelijk; dus hoe slechter ze worden uitgevoerd, des te beter.
  Origineel: Nine-tenths of the activities of a modern Government are harmful; therefore the worse they are performed, the better.
  Bron: The Problem of China (1922)
  Bertrand Russell
  Engels filosoof, wiskundige en Nobelprijswinnaar literatuur (1950) 1872-1970
  - +
  +1
 • W. G. Sebald We leren net zo veel van de geschiedenis als een konijn leert van een experiment dat op hem uitgevoerd wordt.
  Bron: Austerlitz
  W. G. Sebald
  Duitse schrijver 1944-2001
  - +
  +1
 • Noam Chomsky De Verenigde Staten zijn een gewelddadige militaire staat. Zij hebben in de gehele wereld militaire acties uitgevoerd.
  Origineel: The United States is a violent military state. It's been involved in military action all over the place.
  Noam Chomsky
  Amerikaans linguist en politiek activist 1928-
  - +
   0
De beste uitgevoerd citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: