Citaten met uitmaakt

 • Het is verbazend hoeveel meer je kunt bereiken wanneer het je niet uitmaakt wie er met de eer gaat strijken.
 • We weten dat de aankomende strijd lang zal zijn, maar onthoud altijd dat het niet uitmaakt welke obstakels in onze weg staan, niets kan in de weg staan van de macht van miljoenen stemmen die roepen om verandering.

Citaten 1 t/m 7 van 7.

 • Harry S. Truman Het is verbazend hoeveel meer je kunt bereiken wanneer het je niet uitmaakt wie er met de eer gaat strijken.
  Harry S. Truman
  Amerikaans staatsman en president (33e) 1884-1972
  - +
  +15
 • Hans Krailsheimer Het is verbazingwekkend hoe weinig de mensen elkaar begrijpen, maar nog veel verbazingwekkender hoe weinig het uitmaakt.
  Origineel: Es ist erstaunlich, wie wenig die Menschen einander verstehen, aber noch viel erstaunlicher, wie wenig es darauf ankommt.
  Hans Krailsheimer
  Duits schrijver 1888-1958
  - +
  +3
 • Nicolas Chamfort Wat het succes uitmaakt van een massa boeken, is de overeenkomst die er bestaat tussen de middelmatigheid van de denkbeelden van de schrijver en de middelmatigheid van die van het grote publiek.
  Origineel: Ce qui fait le succès de quantité d'ouvrages est le rapport qui se trouve entre la médiocrité des idées de l'auteur et la médiocrité des idées du public.
  Bron: Maximes et Pensées
  Nicolas Chamfort
  Frans schrijver, journalist en toneelschrijver 1741-1794
  - +
  +3
 • Henry David Thoreau Ik twijfel er niet aan dat het deel uitmaakt van de bestemming van het menselijk ras om bij zijn geleidelijke verbetering te stoppen met het eten van dieren.
  Origineel: I have no doubt that it is part of the destiny of the human race in its gradual improvement, to leave off eating animals.
  Bron: Walden (1854)
  Henry David Thoreau
  Amerikaans schrijver 1817-1862
  - +
  +2
 • Edgar Rice Burroughs Ik denk niet dat ik ooit overmoedig ben. Ik heb alleen maar het volste vertrouwen, en ik blijf volhouden dat dat een groot verschil uitmaakt.
  Origineel: I do not think that I am ever overconfident. I am merely wholly confident, and I maintain that there is all the difference in the world there.
  Bron: Barsoom (2012)
  Edgar Rice Burroughs
  Amerikaans schrijver 1875-1950
  - +
  +1
 • Yasmin Mogahed Wees dankbaar voor elke persoon die deel heeft uitmaakt van je leven. Degenen die je pijn hebben gedaan. Degenen die je hebben geholpen. Want allemaal hebben ze je iets geleerd.
  Origineel: Be grateful for every single person who was part of your story.The ones that hurt you. The ones that helped you. Because they all taught you.
  Yasmin Mogahed
  Amerikaans opvoedster 1980-
  - +
   0
 • Barack Obama We weten dat de aankomende strijd lang zal zijn, maar onthoud altijd dat het niet uitmaakt welke obstakels in onze weg staan, niets kan in de weg staan van de macht van miljoenen stemmen die roepen om verandering.
  Origineel: We know the battle ahead will be long, but always remember that no matter what obstacles stand in our way, nothing can stand in the way of the power of millions of voices calling for change.
  Bron: New Hampshire Primary Night 8 Jan. 2008. Voor de volledige tekst zie: www.presidency.ucsb.edu
  Barack Obama
  Amerikaans president (44e) 1961-
  - +
  -3
De beste uitmaakt citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: