Citaten met vakgebied

 • Van alle onwetendheid is de onwetendheid van de ontwikkelde mensen het gevaarlijkst. Niet alleen hebben hoogopgeleide mensen waarschijnlijk meer invloed, ze zijn de laatste mensen die vermoeden dat ze niet weten waar ze het over hebben als ze buiten hun beperkte vakgebied komen.

Citaten 1 t/m 2 van 2.

 • Thomas Sowell Van alle onwetendheid is de onwetendheid van de ontwikkelde mensen het gevaarlijkst. Niet alleen hebben hoogopgeleide mensen waarschijnlijk meer invloed, ze zijn de laatste mensen die vermoeden dat ze niet weten waar ze het over hebben als ze buiten hun beperkte vakgebied komen.
  Origineel: Of all ignorance, the ignorance of the educated is the most dangerous. Not only are educated people likely to have more influence, they are the last people to suspect that they don't know what they are talking about when they go outside their narrow fields.
  Bron: Ever Wonder Why? (2006)
  Thomas Sowell
  Afro-Amerikaans schrijver en econoom (1930 - )
  - +
  +1
 • Noam Chomsky Na mijn eerste jaar aan de universiteit was elke vak dat ik volgde in elk vakgebied zo saai dat ik niet eens naar de lessen ging.
  Origineel: After my first year of college, each course I took in every field was so boring that I didn't even go to the classes.
  Noam Chomsky
  Amerikaans linguist en politiek activist (1928 - )
  - +
   0
De beste vakgebied citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.