Citaten met verbazend

 • Het is verbazend hoeveel meer je kunt bereiken wanneer het je niet uitmaakt wie er met de eer gaat strijken.

Citaten 1 t/m 4 van 4.

 • Harry S. Truman Het is verbazend hoeveel meer je kunt bereiken wanneer het je niet uitmaakt wie er met de eer gaat strijken.
  Harry S. Truman
  Amerikaans staatsman en president (33e) (1884 - 1972)
  - +
  +16
 • Clem Schouwenaars Alleszins verbazend dat het heelal zou veroverd worden door een wereld die het stadium van de folklore nog niet ontgroeid is.
  Clem Schouwenaars
  Vlaams dichter en schrijver (1932 - 1993)
  - +
  +4
 • Eduard von Hartmann Liefde is een onweersbui, ze ontlaadt zichzelf niet in een flits, maar geleidelijk in verschillende elektrische materie, en wanneer ze is ontladen, komt de koele wind, en de hemel van bewustzijn wordt weer helder en staart verbazend naar de bevruchtende regen op de grond en de verdwijnende wolken aan de verre horizon.
  Origineel: Die Liebe ist ein Gewitter, sie entlädt sich nicht in einem Blitze, aber nach und nach in mehreren ihrer elektrischen Materie, und wenn sie sich entladen hat, dann kommt der kühle Wind und der Himmel des Bewußtseins wird wieder klar, und blickt staunend dem befruchtenden Regen am Boden und den abziehenden Wolken am fernen Horizonte nach.
  Bron: Die Philosophie des Unbewußten (1869) p.163
  Eduard von Hartmann
  Duits filosoof (1842 - 1906)
  - +
  +3
 • Jozsef Eötvös Het is verbazend hoeveel moeite wij ons geven om anderen van iets te overtuigen en hoe weinig moeite om voor onszelf krachtige overtuigingen deelachtig te worden, alsof niet daarin de eerste voorwaarde bestond voor onze tevredenheid.
  Jozsef Eötvös
  Hongaars schrijver en staatsman (1813 - 1871)
  - +
   0
De beste verbazend citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.