Citaten met verwrongen

 • Een geest die gevangen is in angst leeft in verwarring, in conflict en moet daarom gewelddadig zijn, verwrongen en agressief.
 • Mijn vijanden zijn machtig geworden en hebben het beeld van mijn leer verwrongen; zodanig dan mijn liefsten zich schamen moeten over de gaven, die ik hun schonk.

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Krishnamurti Een geest die gevangen is in angst leeft in verwarring, in conflict en moet daarom gewelddadig zijn, verwrongen en agressief.
  Krishnamurti
  In India geboren spiritueel leraar 1895-1986
  - +
  +11
 • Johann Jakob Mohr De openbare mening is een lachspiegel die de dingen nu eens te groot, dan weer te klein vertoont, maar altijd verwrongen.
  Origineel: Die öffentliche Meinung ist ein Vexierspiegel, der die Dinge bald zu groß, bald zu klein zeigt, aber immer verzerrt.
  Bron: Gedanken über Leben und Kunst (1885)
  Johann Jakob Mohr
  Duits aforist, pedagoog en dichter 1824-1886
  - +
  +3
 • Friedrich Nietzsche Mijn vijanden zijn machtig geworden en hebben het beeld van mijn leer verwrongen; zodanig dan mijn liefsten zich schamen moeten over de gaven, die ik hun schonk.
  Origineel: Meine Feinde sind mächtig worden und haben meiner Lehre Bildniss entstellt, also, dass meine Liebsten sich der Gaben schämen müssen, die ich ihnen gab.
  Bron: Aldus sprak Zarathoestra
  Friedrich Nietzsche
  Duits dichter en filosoof 1844-1900
  - +
  +1
De beste verwrongen citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: