Citaten met wegging

 • Ik was altijd een wonderbaarlijke huishoudster, elke keer als ik bij een man wegging, behield ik het huis.
 • Toen mijn vader werd geboren, was het een deel van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk. Toen ik geboren werd, was het Litouwen. Toen ik wegging, was het Hongarije. Het is moeilijk te zeggen waar ik vandaan kom.

Citaten 1 t/m 3 van 3.

 • Elie Wiesel Toen mijn vader werd geboren, was het een deel van het Oostenrijks-Hongaarse keizerrijk. Toen ik geboren werd, was het Litouwen. Toen ik wegging, was het Hongarije. Het is moeilijk te zeggen waar ik vandaan kom.
  Origineel: When my father was born, it was part of the Austro-Hungarian empire. When I was born, it was Lithuania. When I left, it was Hungary. It is difficult to say where I come from.
  Elie Wiesel
  In Roemenië geboren Joods-Amerikaans schrijver en Nobelprijswinnaar (Vrede 1986) (1928 - 2016)
  - +
  +1
 • John Millington Synge Het gaf me een moment van buitengewone voldoening toen ik merkte dat ik wegging van de beschaving in deze ruwe canvas kano die van hetzelfde model was als wat de primitieve mensen gebruikten sinds de mensen voor het eerst naar zee gingen.
  Origineel: It gave me a moment of exquisite satisfaction to find myself moving away from civilisation in this rude canvas canoe of a model that has served primitive races since men first went to sea.
  Bron: The Aran Islands (1907) 14
  John Millington Synge
  Iers toneelschrijver (1871 - 1909)
  - +
   0
 • Zsa Zsa Gabor Ik was altijd een wonderbaarlijke huishoudster, elke keer als ik bij een man wegging, behield ik het huis.
  Origineel: I was always a good housekeeper. Whenever I divorced I always kept the house.
  Zsa Zsa Gabor
  In Hongarije geboren Amerikaans actrice (1917 - 2016)
  - +
   0
De beste wegging citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.