Citaten met wolkenkrabber

 • Het opstellen van een nieuwe theorie is niet hetzelfde als het slopen van een oude schuur om op die plaats een wolkenkrabber te bouwen. Het lijkt veel meer op het beklimmen van een berg, waarbij we nieuwe en weidse gezichten aanschouwen en waarbij we onverwachte verbindingen ontdekken tussen ons uit

Citaten 1 t/m 2 van 2.

 • Albert Einstein Het opstellen van een nieuwe theorie is niet hetzelfde als het slopen van een oude schuur om op die plaats een wolkenkrabber te bouwen. Het lijkt veel meer op het beklimmen van een berg, waarbij we nieuwe en weidse gezichten aanschouwen en waarbij we onverwachte verbindingen ontdekken tussen ons uitgangspunt en zijn rijke omgeving.
  Origineel: Creating a new theory is not like destroying an old barn and erecting a skyscraper in its place. It is rather like climbing a mountain, gaining new and wider views, discovering unexpected connections between our starting points and its rich environment.
  Bron: The evolution of physics (1938)
  Albert Einstein
  Duits - Amerikaans natuurkundige (1879 - 1955)
  - +
  +66
 • Carlos Ruiz Zafon Een wolkenkrabber is niets anders dan een kathedraal voor mensen die, in plaats van in God, geloven in geld.
  Origineel: Un rascacielos no es más que una catedral para gente que, en vez de creer en Dios, cree en el dinero.
  Bron: Gaudí in Manhattan
  Carlos Ruiz Zafon
  Spaans schrijver (1964 - 2020)
  - +
  +2
De beste wolkenkrabber citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.