Citaten met zonnebril

 • De keerzijde van mijn beroemdheid is dat ik nergens in de wereld heen kan zonder herkend te worden. Het is voor mij niet genoeg om een donkere zonnebril en een pruik te dragen. De rolstoel verraadt me.
 • Sommige filmsterren dragen hun zonnebril zelfs in de kerk: zij zijn bang dat God ze zou herkennen en om een handtekening vragen.

Citaten 1 t/m 5 van 5.

 • Stephen Hawking De keerzijde van mijn beroemdheid is dat ik nergens in de wereld heen kan zonder herkend te worden. Het is voor mij niet genoeg om een donkere zonnebril en een pruik te dragen. De rolstoel verraadt me.
  Origineel: The downside of my celebrity is that I cannot go anywhere in the world without being recognized. It is not enough for me to wear dark sunglasses and a wig. The wheelchair gives me away.
  Bron: Interview op Israëlische TV, 2007
  Stephen Hawking
  Brits fysicus en cosmoloog 1942-2018
  - +
  +5
 • Gaston Durnez Zij was zo mager dat zij haar beha kon vervangen door een zonnebril.
  Gaston Durnez
  Vlaams dichter en schrijver 1928-2019
  - +
  +3
 • Marcello Mastroianni Een acteur doet er alles aan om beroemd te worden en wanneer hij daarin slaagt, zet hij een zonnebril op om niet herkend te worden.
  Origineel: Un attore fa di tutto per diventare celebre e poi, quando ci riesce, si mette un paio di occhiali scuri per non farsi riconoscere.
  Bron: toegeschreven
  Marcello Mastroianni
  Italiaans acteur 1924-1996
  - +
   0
 • Juul Kinnaer Met een zonnebril zie je de dingen somberder in.
  Bron: Galstenen (1997) p.17
  Juul Kinnaer
  Belgisch dichter en aforist 1939-2005
  - +
   0
 • Fred Allen Sommige filmsterren dragen hun zonnebril zelfs in de kerk: zij zijn bang dat God ze zou herkennen en om een handtekening vragen.
  Fred Allen
  Amerikaans schrijver 1864-1912
  - +
  -14
De beste zonnebril citaten, wijsheden, quotes en uitspraken vindt u nu al ruim 20 jaar op citaten.net.

Trefwoorden in deze citaten: