• Michel Eyquem de Montaigne We zouden wijs en onszelf meester moeten zijn: niet bang voor armoede, ketenen of de dood en sterk genoeg om onze hartstochten te weerstaan en verachting te hebben voor alle eerbewijzen die wij van anderen kunnen krijgen.
    Origineel: Est-il sage et maître de lui-même ? verroit-il sans peur l'indigence, les fers, la mort ? sait-il résister à ses passions, mépriser les honneurs ?
    Bron: Essais I, 62
    Michel Eyquem de Montaigne
    Frans essayist en filosoof 1533-1592
    Michel Eyquem de Montaigne
    - +
    +4
Laden...
Michel Eyquem de Montaigne - We zouden wijs en onszelf meester moeten zijn: niet bang voor armoede, ketenen of de dood en sterk genoeg om onze hartstochten te weerstaan en verachting te hebben voor alle eerbewijzen die wij van anderen kunnen krijgen.
We zouden wijs en onszelf meester moeten zijn: niet bang voor armoede, ketenen of de dood en sterk genoeg om onze hartstochten te weerstaan en verachting te hebben voor alle eerbewijzen die wij van anderen kunnen krijgen. van : Michel Eyquem de Montaigne
X
lake-forest black-road forest hills-sunrise plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
lake-forest We zouden wijs en onszelf meester moeten zijn: niet bang voor armoede, ketenen of de dood en sterk genoeg om onze hartstochten te weerstaan en verachting te hebben voor alle eerbewijzen die wij van anderen kunnen krijgen.
- Michel Eyquem de Montaigne Citaten.NET