• Nadine Gordimer Toen ik een kind was, leken we te leven in een wereld die ver van de rest van de wereld lag. Maar televisie heeft een groot verschil voor ons allemaal gemaakt.
    Origineel: When I was a child, we seemed to be living in a world remote from the rest of the world. But television has made a great difference to all of us.
    Nadine Gordimer
    Zuid-Afrikaans schrijfster en Nobelprijswinnaar literatuur (1991) 1923-2014
    - +
     0
Laden...
Nadine Gordimer - Toen ik een kind was, leken we te leven in een wereld die ver van de rest van de wereld lag. Maar televisie heeft een groot verschil voor ons allemaal gemaakt.
Toen ik een kind was, leken we te leven in een wereld die ver van de rest van de wereld lag. Maar televisie heeft een groot verschil voor ons allemaal gemaakt. van : Nadine Gordimer
X
purple-flower black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops rain-drops river-forest rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
purple-flower Toen ik een kind was, leken we te leven in een wereld die ver van de rest van de wereld lag. Maar televisie heeft een groot verschil voor ons allemaal gemaakt.
- Nadine Gordimer Citaten.NET