• Neale Donald Walsch Angst en schuld zijn je enige vijanden. Liefde en bewustzijn zijn je echte vrienden. Verwar de een niet met de ander, want de een zal je doden, terwijl de ander je leven schenkt.
    Origineel: Fear and guilt are your only enemies. Love and awareness are your true friends. Do not confuse one with the other, for one will kill you, while the other gives you life.
    Neale Donald Walsch
    Amerikaanse schrijver van spirituele boeken 1943-
    - +
     0
Neale Donald Walsch - Angst en schuld zijn je enige vijanden. Liefde en bewustzijn zijn je echte vrienden. Verwar de een niet met de ander, want de een zal je doden, terwijl de ander je leven schenkt.
Angst en schuld zijn je enige vijanden. Liefde en bewustzijn zijn je echte vrienden. Verwar de een niet met de ander, want de een zal je doden, terwijl de ander je leven schenkt. van : Neale Donald Walsch
X
forest black-road hills-sunrise lake-forest mountains-with-lake plant-drops purple-flower river-forest road-with-clouds sky-stars straat-stad sun-over-waterfall yellow-wheat z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
forest Angst en schuld zijn je enige vijanden. Liefde en bewustzijn zijn je echte vrienden. Verwar de een niet met de ander, want de een zal je doden, terwijl de ander je leven schenkt.
- Neale Donald Walsch Citaten.NET