• Neil Jordan Als je een film hebt geschreven, kom je samen met heel veel mensen en maak je het. In veel opzichten denk ik dat het veel leuker is om bij mensen te zijn in plaats van volledig eenzaam te zijn.
    Origineel: When you've written a movie, you then get together with a whole lot of people and make it. In many ways, I think it is far nicer to be with people rather than being completely solitary.
    Neil Jordan
    Iers auteur 1950
    - +
     0
Laden...
Neil Jordan - Als je een film hebt geschreven, kom je samen met heel veel mensen en maak je het. In veel opzichten denk ik dat het veel leuker is om bij mensen te zijn in plaats van volledig eenzaam te zijn.
Als je een film hebt geschreven, kom je samen met heel veel mensen en maak je het. In veel opzichten denk ik dat het veel leuker is om bij mensen te zijn in plaats van volledig eenzaam te zijn. van : Neil Jordan
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Als je een film hebt geschreven, kom je samen met heel veel mensen en maak je het. In veel opzichten denk ik dat het veel leuker is om bij mensen te zijn in plaats van volledig eenzaam te zijn.
- Neil Jordan Citaten.NET