• Nelson Mandela Ik zal zo eerlijk zijn je te vertellen dat ik, als ik terugkijk op sommige van mijn vroegere geschriften en toespraken, ontsteld ben door hun verwaandheid, gekunsteldheid en gebrek aan originaliteit. De drang om te imponeren en mezelf in het middelpunt te zetten is duidelijk merkbaar.
    Bron: Brief aan Winnie Mandela, 20-06-1970
    Nelson Mandela
    Zuid-Afrikaans advocaat, politicus en anti-apartheidsstrijder 1918-2013
    Nelson Mandela
    - +
    +3
Laden...
Nelson Mandela - Ik zal zo eerlijk zijn je te vertellen dat ik, als ik terugkijk op sommige van mijn vroegere geschriften en toespraken, ontsteld ben door hun verwaandheid, gekunsteldheid en gebrek aan originaliteit. De drang om te imponeren en mezelf in het middelpunt te zetten is duidelijk merkbaar.
Ik zal zo eerlijk zijn je te vertellen dat ik, als ik terugkijk op sommige van mijn vroegere geschriften en toespraken, ontsteld ben door hun verwaandheid, gekunsteldheid en gebrek aan originaliteit. De drang om te imponeren en mezelf in het middelpunt te zetten is duidelijk merkbaar. van : Nelson Mandela
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Ik zal zo eerlijk zijn je te vertellen dat ik, als ik terugkijk op sommige van mijn vroegere geschriften en toespraken, ontsteld ben door hun verwaandheid, gekunsteldheid en gebrek aan originaliteit. De drang om te imponeren en mezelf in het middelpunt te zetten is duidelijk merkbaar.
- Nelson Mandela Citaten.NET