• Nevil Shute Er wordt gezegd dat een ingenieur een man is die voor een halve pond kan doen wat elke dwaas voor een pond kan doen; als dat waar is, dan waren we vast en zeker ingenieurs.
    Origineel: It has been said that an engineer is a man who can do for ten shillings what any fool can do for a pound; if that be so, we were certainly engineers.
    Bron: Slide Rule: Autobiography of an Engineer (1955)
    Nevil Shute
    Engels schrijver en vliegtuigbouwer 1899-1960
    Nevil Shute
    - +
     0
Laden...
Nevil Shute - Er wordt gezegd dat een ingenieur een man is die voor een halve pond kan doen wat elke dwaas voor een pond kan doen; als dat waar is, dan waren we vast en zeker ingenieurs.
Er wordt gezegd dat een ingenieur een man is die voor een halve pond kan doen wat elke dwaas voor een pond kan doen; als dat waar is, dan waren we vast en zeker ingenieurs. van : Nevil Shute
X
river-forest black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops rood-blad rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
river-forest Er wordt gezegd dat een ingenieur een man is die voor een halve pond kan doen wat elke dwaas voor een pond kan doen; als dat waar is, dan waren we vast en zeker ingenieurs.
- Nevil Shute Citaten.NET