• Nicolas Bentley Het is de onwrikbare oprechtheid van de Engelsman in zijn eigen superioriteit die terzelfdertijd de kracht en de zwakheid van zijn natie vormt.
    Origineel: It is the unshakeable sincerity of the Englishman's belief in his own superiority which is at once the strength and the weakness of his race.
    Bron: toegeschreven
    Nicolas Bentley
    Brits illustrator, cartoonist en schrijver 1907-1978
    Nicolas Bentley
    - +
    +1
Nicolas Bentley - Het is de onwrikbare oprechtheid van de Engelsman in zijn eigen superioriteit die terzelfdertijd de kracht en de zwakheid van zijn natie vormt.
Het is de onwrikbare oprechtheid van de Engelsman in zijn eigen superioriteit die terzelfdertijd de kracht en de zwakheid van zijn natie vormt. van : Nicolas Bentley
X
rood-blad black-road forest hills-sunrise lake-forest plant-drops purple-flower rain-drops river-forest rose-black sky-stars straat-stad z-love-children-sun z-love-geliefdes-zon z-love-hands-sun z-love-hands z-love-leaves z-love-parijs z-love-small-hearts z-love-zwanen

Lettergrootte:

20 px 24 px 28 px 32 px 40 px 48 px

Lettertype:

Arial TNR Verdana Courier New Comic Monospace

Kleur:

Wit Blauw Rood Geel Groen Zwart

Schaduw:

Geen Wit Zwart
rood-blad Het is de onwrikbare oprechtheid van de Engelsman in zijn eigen superioriteit die terzelfdertijd de kracht en de zwakheid van zijn natie vormt.
- Nicolas Bentley Citaten.NET